23948sdkhjf

Bliv mere opmærksom på den nødvendige affaldssortering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Transport Emballage A/S

Lige nu er vi i fuld gang med at implementere affaldssorteringssystemer. Ved hjælp af farvede plastbeholdere, kan affaldssorteringen gøres mere overskuelig og dermed få flere til at sortere.

En god løsning til at få sorteret affald er, at opdele sit affald i farvede beholdere. Ved at benytte forskelligtfarvede plastbeholdere, kan det for nogle gøre sorteringen mere overskuelig og på den måde få flere til at blive bevidste om den nødvendige affaldssortering. Beholderens rektangulære form gør, at den både er praktisk og pladsbesparende. Det er muligt at tilkøbe låg samt rullevogne og poser til begge størrelser.  Vores plastbeholdere er fremstillet i PP plast og fåes i 7 forskellige farver og 2 forskellige størrelser. Den viste beholder kan indeholde 60 L, men hvis en større beholder ønskes fåes den i 90 L. Affaldssortering er den hurtigste vej til at blive mere miljøbevidst og ved at implementere miljøstationer med forskelligtfarvede plastbeholdere kan det ikke være nemmere.

Tjek beholderne ud lige her eller kontakt os og få et tilbud.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Transport Emballage A/S

Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Danmark
Dansk Transport Emballage A/S

Billeder & videoer

Affaldsbeholder, affaldssortering, plastbeholder, plastemballage, miljøbevidstAffaldsbeholder, affaldssortering, plastbeholder, plastemballage, miljøbevidstAffaldsbeholder, affaldssortering, plastbeholder, plastemballage, miljøbevidstAffaldsbeholder, affaldssortering, plastbeholder, plastemballage, miljøbevidst

Send til en kollega

0.109