23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Speciallavet løsninger hos Carl Stahl

Har i behov for special lavet løsninger indenfor løfteudstyr eller andet løftegrej, så er det muligt hos Carl Stahl at gøre jeres ønske til en realitet.

Står du med en løfteopgave, hvor standardudstyr ikke rækker, kan du altid kontakte os for hjælp. Vi har gennem mange års erfaring, udviklet og løst løfteopgaver gennem vores specialløsninger hos mange af vores kunder. Vi hjælper med sparring, tegninger, styrkeberegningerne og meget mere, for at du som virksomhed får den helt rigtige løsning.

Eksempelvis på billedet, blev der efterspurgt en vægtklods til trækprøvning af kraner i forbindelse med det årlige eftersyn. Ønsket og behovet var at muliggøre at teste kraner helt op i et omfang mellem 60 kg og 1 ton, som skulle være transportabel med en palleløfter.

Som en del af Carl Stahl Group, har vi over 138 år know-how i ryggen sammen med en række andre datterselskaber i flere lande. Derfor kan man trygt stole på professionel sparring og rådgivning af kraner, løftegrej eller faldsikringer hos os.

Ønsker du at vide mere om os, er man mere end velkommen til at besøge vores hjemmeside her kan du lære mere om hvilket løftegrej og løfteudstyr vi tilbyder, samt vores service afdeling som kan efterse jeres udstyr så det lever op til de lovmæssige krav. 

Ellers kan du se vores præsentation af Carl Stahl Danmark, med hvorfor vi mener vores håndværk i løftegrejsbranchen gør vi er bedst med løftegrej.

Vil du vide mere end velkommen til at kontakte os direkte på telefonen +45 76 24 02 34 eller på mail: salg@carlstahl.com

#kraner #løftegrej #faldsikring #carlstahlas #løfteudstyr #vægtklodser

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Kontaktperson

PJ
Philip Jørgensen
Marketingkoordinator
Pjo@carlstahl.dk

Send til en kollega

0.032