23948sdkhjf

Komplet bearbejdnings celle til KP Components

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schwäbische Werkzeugmaschinen GmbH

Efter grundige overvejelser valgte KP Components (KPC) en to-spindlet maskine fra SW i forbindelse med kapacitetsudvidelse på USA fabrikken.

KP Components som er en af Danmarks største underleverandører af kompleks maskinbearbejdning med fabrikker i både Danmark, USA og Sverige har nu investeret i en SW celle som Turnkey projekt.

Cellen leveres foreløbig med tre SW BA W06-22 maskiner,  men er forberedt til fjerde maskine. Alle maskiner er udstyret med linearmotorer. Skiftet fra en maskine med kuglespindel til linearmotor er ideel til de umagnetiske emner, og resulterer i en reduktion af takttiden på ca. 30%. Alle maskiner bliver automatiseret med SW Automation, som i dette tilfælde består af SW’s TopRob med to roboter samt en tredje robot som betjener færdigemner samt afblæsning og en DMC mærkning. Robotterne opererer ca. 2,5 over gulvet, hvilket giver mulighed for uhindret overvågning af maskinerne under drift.  

Cellen indeholder også to SW Storage Tower til hendholdsvis rå- og færdigemner. Disse emne tårne har en højde på 7.9 m og 6.9 m. Hele anlægget leveres som Turnkey i tæt samarbejde med et meget kvalificerede tekniker Team fra KPC.

De første maskiner er godkendt af KPC hos SW i Waldmössingen og er nu på vej til KPC i USA.

Mit freundlichen Grüße / Med venlig hilsen /Best regards

Jan Jensen
Sales Manager Scandinavian
 
Mobil.: +45 23230233
SW central Tel.: +49 740274-0
Jan.Jensen@sw-machines.com
www.sw-machines.de


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schwäbische Werkzeugmaschinen GmbH

Seedorfer Strasse 91
78713 Waldmössingen
Tyskland
Schwäbische Werkzeugmaschinen GmbH

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063