23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Værktøjsproducenten Seco Tools A/S lander godt regnskab

Regnskabet for værktøjsproducenten Seco Tools A/S for 2021 er godt.

Tekst af Karina Davids  - kdmarketingsupport.dk 

Anden bedste år i Seco Tools A/S
I det danske datterselskab af Seco Tools i Brøndby har de haft travlt i 2021, og det nyeste regnskab er, hvad Adm. direktør i Danmark, Henrik Mathiasen kalder for intet mindre ”fantastisk ”rent salgsmæssigt. Det er vores andet bedste år i de 46 år, som vi har været i Danmark, så det siger selvfølgelig ikke så lidt.

Selv om pandemien også påvirkede vores bevægelighed/mobilitet i 2021, har vi generelt i Seco været gode til at finde vi nye måder at samarbejde – måde internt og ekstern. Vi har tilpasset os markedsforholdene, og det har gjort, at der er rigtig mange ting, der er lykkes for os i 2021. Med benhårdt arbejde fra hele teamet, er det lykkes, at vinde markedsandel hos både eksisterende og nye kunder.

Vi har haft rigtig meget fokus på produktionsoptimering. Vi har fået en række nye tiltag inden for Seco Consultancy og LOT-løsninger, som har gjort at vi har kunne levere endnu bedre resultater for vores kunder. Vi blandt andet arbejdet med Tool Identification, der hjælper dig med hurtigt at vælge det helt rigtige værktøj, og Machine Monitor, hvor du ved hjælp af maskindata kan finde og afhjælpe flaskehalse, og det har allredere gjort en kæmpe forskel hos nogen af vores kunder.

Jeg er rigtig stolt af mit team – det har rykket sammen i bussen, da det virkelig galt, og det ser vi det tydelige resultat af nu. Jeg er virkelig stolt af mit team, og af at være del af den store globale Seco familie, fortæller Henrik Mathiasen.

Om Seco Tools
Seco Tools, der har hovedkvarter i Fagersta i Sverige og som er repræsenteret i mere end 75 lande, er en førende global leverandør af skærende værktøjer til fræsning, drejning, hulbearbejdning og værktøjsholdere. I mere end 80 år har virksomheden leveret teknologier, processer og support, som producenterne er afhængige af for at opnå maksimal produktivitet og rentabilitet. På www.secotools.com kan du få flere oplysninger om, hvordan Secos innovative produkter og services skaber succes for producenter i alle industrisegmenter.

Seco Tools A/S
Kirkebjerg Allé 88 St
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55273812
P nummer: 1002030462

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047