23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bedre indeklima på plejehjemmet med Safe Life

Sundere indeklima for beboere og personalet på plejehjemmet Kløverhaven med luftrensere Safe Airs fra Safe Life

Et plejehjem Kløverhaven i Vejle har i længere tid haft et problem, der kan være bekendt for mange andre lignede institutioner. Indeklimaet var nemlig ikke optimalt på grund af lugtgener fra urin, afføring og røg. De har kæmpet med lugtgener og afprøvet flere forskellige luftrensere uden problemet var forsvundet. I længere tid har de forsøgt at finde en leverandør af luftrensere, der vil opfylde deres behov. Det lykkedes dem endelig, efter de er indgået et samarbejde med Safe Life. 

Væsentligt færre lugtgener og færre medarbejdernes sygedage var blandt andet følge af anvendelse af Safe Lifes nyudviklede luftrenser. Luftrenseren fra Safe Life er effektiv på mange punkter, da den ikke kun opsamler partikler fysisk, men også uskadeliggør dem. Den er desuden udstyret med teknologien, der hurtigt og effektivt fjerner urinlugt, tobakslugt, svampe og sporerester, luftbårne bakterier og støv. Uden brug af kunstige duftmidler er luftrensning med Safe Airs også allergivenlig.     

Luftrenseren har også vist sig at være effektiv mod røgluft. Der var en ryger i aflastning på Kløverhaven og efter fraflytning kørte luftrenseren i et par dage, og røglugten var væk.

”Det er rart med en luftrenser, der ikke nødvendigvis er monteret på væggen, men er så kompakt, at den uden videre kan flyttes fra rum til rum som behovene opstår” Jane Grosen, centerleder på Kløverhaven

Erfaringerne fra Kløverhaven var senere hen inspirationsgivende til at skabe bedre luft flere andre steder i kommunens ældre/handicap områder. Og som det fremgår af evalueringen ”Bedre Miljø på Kløverhaven” udarbejdet af velfærdsteknologikonsulent i Velfærdsforvaltningen Anne Dunker har luftrensere bidraget til et mere behageligt luftmiljø for både beboere og medarbejdere. Hun påpeger også, at luftrensere har potentiale for anvendelse på de øvrige fagområder, Handicap og Psykiatri, udviklingscentre, aktivitetscentre og væresteder. 

Vi mener, at alle fortjener bedre og sundere indeklima. Vores luftrenser Safe-Airs ONE  er meget effektiv mod stærke lugtgener. Men problematikkerne kan være forskellige såsom anvendelsessteder kan have deres særlige behov. I hvert samarbejde prøver vi at lytte og imødekomme jeres specifikke behov, hvor resultatet bare skal være enkelt. Bedre luft.

Læs hele historien her

Safe Vent
Egholmvej 5B
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38999605
P nummer: 1013157657

Kontaktperson

DO
Daria Olsen
Marketingassistent
do@safevent.dk

Send til en kollega

0.047