23948sdkhjf

Flex Trim udvider i Tyskland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Flex-Trim A/S

Flex Trim ansætter erfaren mand i Tyskland

Vi er glade for at kunne meddele, at vi d. 1. februar 2022 har fået en ny medarbejder, der skal servicere DACH-regionen og Holland.

Dietmar Bittner vil i disse områder arbejde tæt sammen med vores mangeårige medarbejder Timo Heile.

Dietmar Bittner har over 20 års erfaring med slibning, og har et godt kendskab til vores produktportefølje. Han har tidligere arbejdet for en forhandler i Tyskland. Yderligere har han også stor erfaring med overfladebehandling.

 ”I de sidste 2 år har det været vores plan og strategi at styrke vores profil i DACH-regionen. Vi ser området som vores hjemmemarked og er derfor meget glade for, at en erfaren og professionel medarbejder som Dietmar Bittner bliver en del af vores team,” siger administrerende direktør, Anne Bjerre Larsen.

Vi byder Dietmar hjertelig velkommen til Flex Trim, og ser frem til et godt samarbejde omkring vores nuværende og kommende projekter til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og os som kolleger.

Dietmar kan allerede kontaktes på telefon og mail, så tøv ikke med at ringe eller maile til ham - uanset om du kommer fra træ-, plast- eller metalbranchen.

Dietmar kan træffes på telefon +49 0171/8316343 eller E-mail db@flex-trim.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Flex-Trim A/S

Hedelund 28, Glyngøre
7870 Roslev
Danmark
Flex-Trim A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08