23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SITA DynoTester+ tensiometer

Nem måling af overfladespænding uden risiko for fejl.

Strenometer ApS har fornøjelsen af at præsentere tensiometer DynoTester+ fra SITA Messtechnik GmbH.

SITA DynoTester+ er et robust håndholdt tensiometer til kontrol af koncentrationen af rensemidler eller overfladeaktive stoffer i rense-, skylle- eller galvaniseringsbade. Den minimale risiko for målefejl gør SITA DynoTester+ særligt velegnet til rutinemæssige at-line-målinger på systemer til rengøring eller galvanisering.

SITA DynoTester+ er ekstremt brugervenlig, og risikoen for fejlmålinger pga. forkert betjening er praktisk talt ikke-eksisterende. Alle kan bruge instrumentet, også uden en grundlæggende viden om overfladespænding.

Tensiometeret måler den dynamiske overfladespænding af væsker ved hjælp af bobletrykmetoden. Den valgte boblelevetid indstilles automatisk uden behov for efterjustering. Måleresultaterne vises direkte på det tydelige display, og instrumentet advarer hvis definerede grænseværdier overskrides.

De målte data kan gemmes i den interne hukommelse eller overføres til en computer. Justering af måleparametre kan reguleres ved hjælp af Windows-softwaren SITA ProcessLog.

Foruden overfladespænding kan DynoTester+ anvendes til bestemmelse af skumevne og er desuden ideel i forbindelse med FoU samt kvalitetskontrol i laboratoriet.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047