23948sdkhjf

Vi gør PR drømme til virkelighed :)

| Medlemsnyhed | Indrykket af Expression ApS

SønderjyskE Ishockey Support - Expression ApS har tidligere fået afleveret en oppustelig ishockey hjelm, som måler 5 x 5 meter – SønderjyskE er MEGA glad for den

En af de bedre nytårhilsen fra vores arkiv, som vi da lige deler igen: 

"""" Jeg ville lige sende dig en nytårs hilsen her fra det sønderjyske og sige tak for god service i året der gik, her tænker jeg specielt på vores køb af den nye oppustelige hjelm til SE Arena. Du gjorde det egentlig ret let for os i bestyrelsen af SIS af placere denne ordre hos dig i stedet for en leverandør i udlandet, dit tilbud og oplæg til hjelmens udseende var utrolig præcist fra starten.

Vi har nu brugt hjelmen i godt 2 måneder og de sponsorer der er på hjelmen har kun været positive over det nye look, ideen du kom med at lave print på hele hjelmen har vist sig at være den helt rigtige løsning.
Alt i alt kan vi kun anbefale andre supporterklubber at gøre brug af din ekspertise og hurtige leveringstid fremover. """"

Citat: Kim 

....

Har du også en PR drøm som vi skal hjælpe med at gøre til virkeligehed? - så kontakt os og vi tager en snak om mulighederne ;)

Hilsen

Per Bilsted Rebold, Expression ApS, mobil.:  92823646

Henrik Hansen, Expression ApS, mobil.: 61653597


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Expression ApS

Slåenvænget 6
8660 Skanderborg
Danmark
Expression ApS

Send til en kollega

0.08