23948sdkhjf

Endnu en glad smiley til tætningseksperten Carsten Holm A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

I fødevareindustrien skal der være styr på fødevaresikkerheden helt ned i selv de mindste detaljer. Det kræver, at leverandøren har fokus på både processer og dokumentation. Det har vi hos Carsten Holm A/S.

Fødevarestyrelsen kom forbi
Vores kunder i fødevareindustrien stoler på, at vi leverer tætninger og pakninger, der opfylder alle krav til fødevaresikkerhed. Derfor har vi hver eneste dag fokus på at følge alle procedurer og kontrolforanstaltninger, så vi er helt sikre på, at vi leverer den påkrævede kvalitet. Hver gang.

Derfor ved vi også, at vi har styr på tingene – men det er altid rart at få det bekræftet. Det fik vi i sidste uge, hvor Fødevarestyrelsens kontrollanter gav os et grundigt eftersyn og kvitterede med en glad smiley.  Se kontrolrapporten her:  Det er vi selvfølgelig både glade for og stolte af. Mest på vores kunders vegne.

Sikkerhed og kvalitet i går, i dag og i morgen
Det er ikke første gang, Fødevarestyrelsen har anerkendt vores arbejde ved at give os den bedste smiley på skalaen. Og det bliver heller ikke sidste gang. For vi fortsætter naturligvis arbejdet med at fastholde niveauet, så den glade smiley også fremover er det ekstra bevis på den dokumenterede kvalitet af vores tætninger og pakninger.

Har I også brug for fødevaresikre tætninger og pakninger?

kontakt vores salgsafdeling på tlf. 62 62 52 55 eller send os en mail.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.063