23948sdkhjf

Forlænget kvalitetscertifikat for Hydroscand, Special Hoses

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hydroscand A/S

Hydroscand, Special Hoses, Sverige har fået sit ISO 3834-2-certifikat forlænget. Certifikatet viser at Hydroscand fortsat lever op til de de eksisterende kvalitetskrav vedrørende svejsning af metalslanger, metalkompensatorer og rørkonstruktioner.

Hos Special Hoses, Hydroscands afdeling for produktion af specialslanger, beskæftiger 15 personer inklusive fabrikschefen Rickard Öreteg. Der gennemføres flere revisioner hvert år, hvilket for svejsevirksomheden betyder en intern og ekstern revision årligt. Kvalitetsarbejdet er altafgørende ved produktion af metalslanger, som foregår med avanceret svejseteknik. Kvalitetsarbejdet gennemsyrer derfor hele virksomheden.

Hydroscands svejsere udfører TIG-svejsning af rustfrit stål, sort stål og aluminium. Udover dette håndterer Special Hoses også bestillinger, som omfatter lodning, f.eks. kobber, der skal loddes på metal. Samtlige svejsere hos Special Hoses har svejsecertifikat.

Den nyligt gennemførte revision resulterede i et forlænget ISO 3834-2-certifikat til Special Hoses. Revisionen bestod af stikprøver og gennemsyn af dokumenter hos virksomheden, som f.eks. svejseprocedurer med kontrol af service, vedligeholdelse og kalibrering. Formålet er at afgøre, om Hydroscand Special Hoses opfylder alle de stillede krav i reviderede standarder, men også virksomhedens egne krav og andre obligatoriske krav.

"Revisionen er et kvalitetsstempel for virksomheden, men også et bevis på, at vi gør det rigtige. Kvalitetssystemet hjælper os fremad og støtter os i vores daglige arbejde. En bemærkning fra revisionen giver os et fingerpeg om, at der er noget vi bør ændre, hvilket hjælper os til konstant at blive bedre", siger Rickard Öreteg, fabrikschef hos Hydroscand Special Hoses i Motala.

I de positive kommentarer fra revisoren fremgår det, at virksomheden har et godt indblik i ledelsessystemet samt et komplet register over alt vedligeholdelses- og synspligtigt udstyr.

"Det er meget positivt, at det hårde arbejde, som vi gør, bemærkes. Kvalitet er vigtig for os, både for produkter og for at medarbejderne har den rette autorisation og dokumentation. Det er fint, at vi får et bevis på, at vi arbejder korrekt, og at det kan ses, at vi vil fremad og udvikle virksomheden", siger Rickard.

Special Hoses i Motala lever allerede op til kravene i direktivet om trykbærende udstyr (PED) 2014/68/EU. Det betyder, at Hydroscand må CE-mærke produkter, der lever op til kravene for denne mærkning. Virksomheden er allerede indehaver af det maritime certifikat i henhold til DNV.

"Certifikater er vigtige for os, da de viser, at vi arbejder korrekt og opretholder en høj kvalitet for vores kunder. Det gælder om at opfylde de høje krav, som markedet stiller til os som leverandør. Specielt nu, hvor vi ser en fortsat øget efterspørgsel efter metalslanger. 2021 har været et udfordrende, men positivt, år for os, hvor vi har øget flere markedsandele", afslutter Rickard Öreteg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hydroscand A/S

Hørkær 30B
2730 HERLEV
Danmark
Hydroscand A/S

Send til en kollega

0.078