23948sdkhjf

Glem alt om programmering af robotter!!

| Medlemsnyhed | Indrykket af StackIT ApS

Har I travlt - sådan RIGTIG travlt? Så kunne en løsning være at installerer robotter til machine tending og undgå ensidigt gentaget arbejde (EGA) ved CNC-maskinerne

 Fasthold de dygtige medarbejdere ved at gi' dem en interessant arbejdsdag. Lige nu er det svært at få og ikke mindst at fastholde dygtige medarbejdere med erfaring til bla. maskinfabrikker med spåntagende arbejde. Årsagerne er mange, men løsningerne få eller med lange udsigter.

En af årsagerne, er at kun få dygtige industriteknikere finder load/unload (Machine Tending) af flere hundrede eller tusinde emner særlig interessant. En af løsningerne kan være at automatisere EGA-processerne vha. robotter. 

Det kan dog være et stort skridt for en virksomhed der aldrig har haft robotter, en lang række af spørgsmål melder sig: hvilket robotfabrikat, skal der efteruddannes medarbejdere, hvor mange skal på efteruddannelse, osv. 

En hel del af disse spørgsmål eller problemstillinger er løst med en StackIT løsning. Glem alt om at skulle programmere eller om-programmere robotten - det klares via en StackIT løsning. Hvis virksomheden har en StackIT løsning, skal der blot sendes nogle informationsfiler til en server, så sørger StackIT for at om-programmer robotten til næste serie. Det betyder også at virksomheden kun skal koncentrere sig om at CNC'en er "up and runing" og at de rette råemner der skal bearbejdes, er til stede. Det betyder også at CNC ikke skal stå stille imens at en medarbejder står og om-programmere robotten, hvilket betyder at CNC'en kan ta' spån hele tiden. Endvidere giver en StackIT løsning også mulighed for at sætte flere mindre serier i kø, som kan produceres færdig efter at lyset er slukket til fyraften - eller måske færdiggøres i løbet af weekenden. 

Udover en automatiseret produktion - uden behov for onsite om-programmering af robotterne - så har StackIT mulighed for at opsamle data. Med data fra maskinerne får virksomheden et klart billede af den faktiske oppetid på den enkelte maskine, og derved en mulighed for at handle på baggrund af valide data - det giver mest værdi.  

Hvis det lyder for godt til at være sandt eller er I blot blevet nysgerrige - så kontakt os for en uforpligtende drøftelse om muligheder og begrænsninger ifht. netop jeres produktion. 

 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
StackIT ApS

Sivlandvænget 3, 1. Sal
5260 Odense S
Danmark
StackIT ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078