23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan du få Safexpert hos Maskinsikkerhed ApS

Siden efteråret 2021 har Maskinsikkerhed haft en aftale på plads med den østrigske producent af Safexpert, som gør os leverandør af Safexpert i Danmark og Sverige.

 Safexpert er et i stigende grad efterspurgt program til effektivisering af CE-mærkning, risokovurderinger og overvågning af standarder. Derfor er vi i Maskinsikkerhed meget tilfredse med at kunne tilbyde denne mulighed for vores kunder, siger Thomas Thillemann Petersen, projekt- og salgschef hos Maskinsikkerhed ApS. -Det er et interessant it-værktøj med mange muligheder og kan være relevant for næsten alle størrelser af virksomheder.

Gratis intromøde 3. marts 2022

Den 3. marts har alle jer, der allerede arbejder i softwareprogrammet Safexpert eller overvejer at anskaffe det, mulighed for at komme til en gratis introduktionsdag til vores nye Safexpert-Forum. Denne nye netværksgruppe kommer til at være et forum for erfaringsudveksling og videreuddannelse i både CE-mærkning og Safexpert-funktioner.
På første møde vil vi blandt tale om konsekvenserne af den kommende ny Maskinforordning samt kigge på nogle af de virkelig interessante tidsbesparende funktioner i Safexpert.

Se program og tilmeld her

Maskinsikkerhed ApS
Lejrvej 17
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30553675
P nummer: 1013407483

Kontaktperson

Send til en kollega

0.079