23948sdkhjf

Nu kan du få Safexpert hos Maskinsikkerhed ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maskinsikkerhed ApS

Siden efteråret 2021 har Maskinsikkerhed haft en aftale på plads med den østrigske producent af Safexpert, som gør os leverandør af Safexpert i Danmark og Sverige.

 Safexpert er et i stigende grad efterspurgt program til effektivisering af CE-mærkning, risokovurderinger og overvågning af standarder. Derfor er vi i Maskinsikkerhed meget tilfredse med at kunne tilbyde denne mulighed for vores kunder, siger Thomas Thillemann Petersen, projekt- og salgschef hos Maskinsikkerhed ApS. -Det er et interessant it-værktøj med mange muligheder og kan være relevant for næsten alle størrelser af virksomheder.

Gratis intromøde 3. marts 2022

Den 3. marts har alle jer, der allerede arbejder i softwareprogrammet Safexpert eller overvejer at anskaffe det, mulighed for at komme til en gratis introduktionsdag til vores nye Safexpert-Forum. Denne nye netværksgruppe kommer til at være et forum for erfaringsudveksling og videreuddannelse i både CE-mærkning og Safexpert-funktioner.
På første møde vil vi blandt tale om konsekvenserne af den kommende ny Maskinforordning samt kigge på nogle af de virkelig interessante tidsbesparende funktioner i Safexpert.

Se program og tilmeld her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maskinsikkerhed ApS

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
Maskinsikkerhed ApS

Send til en kollega

0.078