23948sdkhjf

Wonderware Scandinavia er nu AVEVA Select Scandinavia

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)

Wonderware Scandinavia indgår partnerskab med AVEVA og bliver til AVEVA Select Scandinavia. Alliancen med AVEVA bekræfter yderligere virksomhedens langvarige og vedholdende partnerskab.

Efter 20 år som Wonderware Scandinavia begynder et nyt kapitel for virksomheden. Som AVEVA Select-partner kan Wonderware Scandinavia levere AVEVAs fulde portefølje af førende industrielle softwareløsninger til regionale kunder, og disse løsninger vil hjælpe kunderne med at blive mere bæredygtige og rentable. AVEVA Select Scandinavia har sammen med søsterselskabet AVEVA Select Benelux æren af at blive de første AVEVA Select-partnere i Europa.

Som autoriseret AVEVA Select-partner kan AVEVA Select Scandinavia udnytte AVEVAs omfattende softwareportefølje og dermed hjælpe virksomheder med at fremme deres processer med digitalisering. Med AVEVAs Engineering-løsninger har kunderne optimale muligheder for at levere vigtige projekter til tiden og inden for budgettet. AVEVAs Operations-suite eliminerer værdiforringelser i forsyningskæden og forbedrer samtidigt driftseffektiviteten og samarbejdet. AVEVA Select Scandinavia kan også give kunder og partnere mulighed for at få driftsudgifter og -risici til at hænge sammen for at optimere ydeevnen ved hjælp af AVEVA Asset Performance Management.

“AVEVA Select-partnerskabet forøger værdien, som AVEVA Select Scandinavia bibringer deres kunder og partnere, som derved kan optimere deres drift og forbedre deres Asset performance. Ved at bruge banebrydende teknologier, herunder kunstig intelligens (AI), Industrial Internet of Things (IIoT), big data, cloud og forskellige hybridløsninger vil AVEVA Select Scandinavia kunne hjælpe organisationer med at åbne døren til et nyt niveau af Performance Intelligence,” siger Georges Millet, EMEA Partners Vice President, AVEVA.

"Vores topprioritet er altid at være på forkant med den teknologiske udvikling ved at levere omfattende og avancerede industrielle softwareløsninger til vores partnere og kunder. Derfor var det en nem beslutning, da AVEVA Group valgte os til at være officiel AVEVA Select-partner,” siger Peter Karlsson, General Manager hos AVEVA Select Scandinavia. ”Som AVEVA Select Scandinavia kan vi tilbyde vores partnere og kunder hele AVEVA-porteføljen. Wonderware og Plant SCADA (tidligere Citect SCADA) produkterne er velkendte inden for industriel drift, og med den udvidede portefølje kan vi nu også levere løsninger til Engineering og Performance.”

 Om AVEVA Select Scandinavia - nyt navn - samme kerneprodukt - og meget mere
AVEVA Select Scandinavia (tidligere Wonderware Scandinavia) er en eksklusivt udvalgt AVEVA DBA-distributør (Doing Business As), certificeret uddannelse og serviceudbyder af AVEVAs industrielle softwareportefølje i Sverige, Norge og Danmark. Med en klar mission om at tilbyde innovative softwareløsninger kan AVEVA Select Scandinavias kunder blive markedsførende inden for smart industri, infrastruktur og faciliteter. AVEVA Select omfatter og inkorporerer hele 100+ løsningsporteføljen med tidligere varemærker, herunder Wonderware og Citect, til AVEVAs overordnede varemærke.
Mere om AVEVA Select Scandinavia: www.scandinavia.avevaselect.com

Om AVEVA
AVEVA er globalt markedsførende inden for industriel software, der fremmer digital transformation og bæredygtighed. Ved at kombinere information og kunstig intelligens med menneskelig indsigt giver AVEVA mulighed for at bruge data til at finde nye veje til nye værdier. Vi kalder det Performance Intelligence. Med AVEVAs omfattende portefølje kan mere end 20.000 industrielle virksomheder udvikle smartere, drive forretning bedre og fremme bæredygtig effektivitet. AVEVA supporterer kunder via et anerkendt økosystem, der omfatter 5.500 partnere og 5.700 certificerede udviklere rundt om i verden. Virksomheden har hovedkontor i Cambridge i Storbritannien, og virksomheden har over 6.500 ansatte og 90 afdelinger i over 40 lande.
Få mere at vide om www.aveva.com

Copyright © 2021 AVEVA Solutions Limited. Alle rettigheder forbeholdes. AVEVA Solutions Limited er ejet af AVEVA Group plc. AVEVA, AVEVA-logoerne og AVEVA-produktnavnene er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende AVEVA Group plc eller dets datterselskaber i Storbritannien og andre lande. Andre mærker og produktnavne er varemærker tilhørende deres respektive virksomheder.

Kontaktoplysninger
Peter Karlsson, General Manager, +46 703 448433
Helen Lindros, Marketing & Communications Manager, +46 706 316926


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08