23948sdkhjf

Organisationændringer hos CALDAN

| Medlemsnyhed | Indrykket af CALDAN Conveyor A/S

For at sikre CALDAN Conveyors fremtidige succes er der pr. 1. januar gennemført ændringer i den øverste ledelse.

• Claus Nørgaard tiltræder som Chief Executive Officer (CEO) for koncernen, efter i 4 år at have fungeret som Chief Operational Officer (COO). Med den nye titel følger det endelige ansvar for ledelsen, og den overordnede strategi for CALDAN, samt det generelle samarbejde og koordinering med vores svenske ejer Axel Johnson Intl.
"Jeg ser frem til at samarbejde med mit stærke team af ledere og medarbejdere for at tage CALDAN til det næste niveau i vores planer og vækststrategi. Det vigtigste for mig er at sikre, at organisationen kan navigere i fremtiden, bevare smidighed, resultater og være en attraktiv arbejdsplads for kommende generationer", siger Claus Nørgaard.

• Efter at have ledet og formet CALDAN siden 1994 har Niels & Jens Calundan valgt at intræde i nye roller som salgsdirektører i koncernen. Med de nye roller følger ansvaret for at definere den overordnede salgsstrategi, og sikre dens gennemførelse på vores eksportmarkeder, samt den overordnede Key Account Management.
"Dette nye skridt giver os en enestående mulighed for at koncentrere os om det vi brænder mest for, nemlig salg, tæt kundekontakt og produktinnovation", siger Niels Calundan. "Vi er overbeviste om, at denne ændring vil sikre kulturen i CALDAN-koncernen, og samtidig give fortsat vækst og stabilitet", tilføjer Jens Calundan.

• Den fremtidige direktion vil bestå af Niels Calundan (tv) og Jens  Calundan samt Claus Nørgaard. Desuden vil Jens og Niels Calundan som aktionærer bevare deres pladser i CALDANs bestyrelse.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CALDAN Conveyor A/S

Røddikvej 91
8464 Galten
Danmark
CALDAN Conveyor A/S

Send til en kollega

0.095