23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ceetec testcenter med Wagner sprøjteudstyr

Vi i Wagner er yderst stolte af at det nu er muligt at få testet med Wagner sprøjteudstyr i Ceetec A/S nye testcenter.

Ceetec bygger malemaskiner i en fantastisk kvalitet, og en innovation der hidtil ikke er set. Deres pladsbesparende løsninger og flerlags ovne gør dem utrolig velegnede til steder med lidt plads. Derudover bliver alt bygget og afprøvet i Middelfart 1:1.

Det betyder at vi har mulighed for at gennemteste og indkøre alle komponenter inden installation og samtidig udføre en hurtig problemfri installation.

Det nuværende setup består af Wagners unikke Cobra 40-25 dobbelt membran pumpe, der er utrolig robust og fantastisk til flere pistoler og påføringer der er følsomme overfor sammentrækninger ved pumpeslag. Koblet sammen med vores GA4000 Aircoat pistoler og dobbelt kerne plus dyser kan vi garantere en super overfladekvalitet til den kræsne kunde. Det er desuden også muligt at koble Ceetec´s maskiner sammen med vores markedsledende flerkomponents automatiske blandeanlæg.

Hvis du skulle have lyst til at lave en test med dine egne emner, maling eller Wagner udstyr. Så tag endelig fat i Ceetec, eller kontakt Mikkel fra Wagner på +45 40307966.

Wagner Spraytech Scandinavia A/S
Viborgvej 100A
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK50750019
P nummer: 1012657613

Send til en kollega

0.031