23948sdkhjf

Nyt medie eller chipform til vibration overfladebehandling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Preben Z. Jensen A/S

Det nye MultiShape-medie er specielt udviklet til ikke at sætte sig fast i emnerne

Nu lanceres nyt medie eller chipform til vibration overfladebehandling
Preben Z. Jensen A/S tilbyder de bedste overfladebehandlingsløsninger på markedet. For at dette skal kunne lade sig gøre skal forbrugsmaterialerne være lige så varierede som vores kunders emner. Hos Preben Z. Jensen A/S tilbyder vi det langt største udvalg af materialer til vibration overfladebehandling. Dette kan vi sige med sikkerhed da vores samarbejdspartnere er absolut førende på området. Og vi tilføjer løbende nye produkter!
Vores seneste nyhed inden for forbrugsvarer den Röslers MultiShape keramiske medie.
Et problem, der kan opstå ved brug af keramiske medier, er, at mediet sætter sig fast i emnerne. Især under behandlingen af emner med komplekse former og omfattende indre kanaler kan mediet sig fast i emnerne, hvilket forhindrer optimale efterbehandlingsresultater.
Det nye MultiShape-medie er specielt udviklet til sådanne situationer. Den globalt unikke form af det nye medie, der består af afrundede områder på alle sider, reducerer markant risikoen for, at medier sætter sig fast i emnerne. Selv efter længere tids brug bevarer dette medie sin ekstraordinære form. Derfor er Rösler MultiShape-medie ideelt til den præcise efterbehandling af komplekse arbejdsemner, der er karakteriseret ved omfattende indvendige sektioner med svært tilgængelige overfladeområder, kanter, indhak og slidser. Risikoen for at mediet sætter sig fast er praktisk talt elimineret, og efter en kort cyklustid opnås en homogen overfladefinish.
Sammenlignet med andre keramiske medier øger MS-mediet hastigheden af mediebevægelsen i vibratoren med op til 10 % og skaber en betydeligt højere bevægelsesintensitet. Den multifunktionelle og højeffektive medieform giver også en højere materialefjernelseshastighed på hele arbejdsemnet. Dette har en særlig positiv effekt på den samlede omkostningseffektivitet, fordi det reducerer de nødvendige behandlingstider, gør det muligt at bruge mediet i en længere periode og eliminerer uønskede omkostninger til efterbearbejdning.
En international patentansøgning for MultiShape keramiske medier er blevet indgivet under WO 2020/052797 (PCT / EP2019 / 000264).
Fordele:
• Mediet er effektivt på mange forskellige overfladeområder, kanter, indhak og slidser
• Målrettet efterbehandling af indvendige emnesektioner
• Lav risiko for at mediet sætter sig fast
• Sammenlignet med andre keramiske medier kortere behandlingstider
• Højere materialefjernelseshastighed
• Længere brugbar levetid
• Højere omkostningseffektivitet ved at eliminere efterbearbejdning
Kontakt Preben Z. Jensen for at høre nærmere om mulighederne med netop dine emner.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Preben Z. Jensen A/S

Guldalderen 11
2640 Hedehusene
Danmark
Preben Z. Jensen A/S

Send til en kollega

0.063