23948sdkhjf

Bæredygtigt møbelhjul fremstillet af plantebaseret materiale

| Medlemsnyhed | Indrykket af TENTE A/S

Et nyt sortiment af møbelhjul har set dagens lys – bæredygtige hjul fremstillet af op til 98% biomassemateriale fra castorbønnen.

TENTE er den første hjulproducent i verden som anvender castorbønnen som materiale til fremstilling af et bæredygtigt møbelhjul. Det er derfor med utrolig stolthed at vi præsenterer vores nyeste hjul-sortiment ”ANIKA EVO”.

ANIKA EVO er den perfekte kombination af bæredygtighed og design – en grøn og bæredygtig løsning som dækker alle behov og krav uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Kort sagt – ANIKA EVO er din vej til en mere grøn og bæredygtig løsning uden at gå på kompromis med kvalitet, mobilitet og holdbarhed.

Ligesom det velkendte ANIKA-møbelhjul efterlader ANIKA EVO ingen mærker eller pletter på gulvene – selv efter en længere stilstandsperiode. Dette gælder alle gulvtyper inklusiv ubehandlet træ, natursten og endda bløde tæpper.

Både hjul og gaffel kan fremstilles i en bred pallette af farver tilpasset dine specifikke behov og kan samtidig integreres fuldstændig i det enkelte møbel.

Kontakt os på info.dk@tente.com for mere information eller find mere information på www.tente.com/anikaevo


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TENTE A/S

Bøgekildevej 25
8361 Hasselager
Danmark
TENTE A/S

Send til en kollega

0.093