23948sdkhjf

Bestil pakninger i dag – få leveret i morgen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Hos Carsten Holm A/S har vi ingen varemangel, så vi leverer 98 % af alle ordrer inden for 24 timer, uanset om det er standardvarer eller pakninger efter mål. Det er kun muligt, fordi vi både har et stort varelager og en moderne produktion.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Din tid er kostbar
Vi ved, at det koster rigtigt mange penge, hvis din produktion står stille, bare fordi du mangler de rigtige pakninger. Derfor har vi specialiseret os i hurtig service og fleksibel produktion, så driftsstop og tab hos vores kunder reduceres til et minimum.

Over 120.000 varenumre
Vores store standardsortiment af tætninger og pakninger består af et utal af forskellige typer, størrelser og materialer, der kan dække langt de fleste tætningsbehov.

Men selvom vi har så omfattende et produktprogram, er det ikke altid nok! Derfor fremstiller vi også tætningsløsninger efter mål i både plast og gummi i vores egen produktion. Og vi hjælper altid gerne, hvis du har en akut udfordring med en ukendt tætningsløsning eller har brug for professionel sparring om materialevalg og udformning.

Levering til tiden
Vi sørger for hurtig og sikker levering af alle dine bestillinger, som oftest inden for 24 timer. Hvis det virkelig haster og du har mulighed for selv at hente, kan du også afhente din ordre fra en sikret udleveringsboks hos os i Ringe på Fyn døgnet rundt.

Har du brug for hurtig hjælp?
Så kontakt os; vi sidder klar til hurtigt at hjælpe dig videre. Vores erfarne medarbejdere kender branchen, så de kan vejlede dig, uanset hvilken tætningstype eller -størrelse, du har brug for.

 Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1979. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kvalitetstætninger og -pakninger i både standard- og specialudgaver til en lang række brancher – lige fra metal-, fødevare- og medicinal­industrien til energi-, transport- og landbrugssektoren – i både Danmark og udlandet.

Virksomheden har til huse i et nyopført domicil i Ringe på Fyn, som rummer topmoderne produktionsfaciliteter og en kvalitetsafdeling. Virksomheden er ISO 9001:2015-certificeret.

Derudover har Carsten Holm A/S også eget salgsselskab, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internationale virksomheder, der ønsker tætninger i europæisk kvalitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.078