23948sdkhjf

Gode nyheder til din varmeafregning og -regulering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Belimo A/S

Nu kan du få de nye energiventiler med MID-godkendt termisk energimåler

Hvis du var med på VVS’21 i Odense, har du sikkert set den. Belimos nye energiventil med integreret MID-godkendt termisk energimåler, som blev præsenteret på messen. Den første gode nyhed er, at nu kan du få den leveret – Belimo Danmark får den på lager i løbet af januar. De næste mange gode nyheder er de besparelser, den præcision og optimering af energiforbrug og –afregning, du opnår.
 
Du sparer en varmemåler
Med den nye energiventil får du så præcise målinger på energiforbruget, at du f.eks. kan afregne varmeforbrug direkte fra ventilen. Du sparer reelt en varmemåler – takket være den termiske energimåler, der er så præcis, at den er både EN1434- og MID-godkendt.
 
Du får præcis regulering
Belimos energiventil giver dig desuden præcis styring og regulering. Og du får alle systemdata i BUS- eller cloud-kommunikation (IoT), så det er nemt at integrere i dit BMS-system.
Belimos energiventil sikrer, at der altid er den korrekte mængde vand – også hvis differenstrykket ændrer sig f.eks. på grund af øget belastning af systemet.
 
Du undgår energispild
Kugleventilen i Belimos energiventil lukker helt tæt – og den elektriske motor drejer hurtigt til den ønskede position. Derfor pibler der ikke vand og energitab gennem ventilen, og den indstiller sig korrekt i løbet af et øjeblik. Du kan dermed være sikker på, at energiforbruget altid er det, som det er indstillet til.
 
Bestil energiventiler med MID-godkendt termisk energimåler
Her i januar får Belimo Danmark de nye energiventiler leveret fra fabrikken i Schweiz, hvor de bliver produceret. Ring til Belimo på tlf. 8652 4400, hvis du vil høre, hvornår du kan få leveret energiventiler med integreret MID-godkendt termisk energimåler.
 
Du kan også få en løsning, hvis du har glykol i vandet
Belimos MID-godkendte termiske energimåler giver alarm, hvis der er glykol i vandet. Det sikrer præcision i de data, du får fra den. Kontakt Belimo, hvis du har et køleanlæg eller andet system, der er baseret på glykolholdigt vand. Det har Belimo nemlig også en energiventil med termisk energimåler til.
 
Læs mere om Belimos nye energiventil med MID-godkendt termisk energimåler.
 
 
 
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Belimo A/S

Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Danmark
Belimo A/S

Send til en kollega

0.078