23948sdkhjf

Ringsted Maskinfabrik 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Ringsted Maskinfabrik tilbyder hjælp fra start til slut, vi bearbejder metal- og plast-emner efter ønske, vi håndtere også gerne overfladebehandling og kan hjælpe med montage.

Vi fremstiller fra mindre til store serier samt enkeltdele. Vi favner bredt og producerer til mange forskellige brancher og industrier.

Vi har et fleksibelt setup og kan tilpasse det opgaven og leveringstiden, der ønskes udført. Vi har god erfaring og har efterhånden opbygget en god maskinpark samt effektive partner og underleverandør.

Vi kan tilbyde en god løsning der passer til jeres projekt, vi kan håndtere hele processen, hvilket betyder at i kun skal forholde jer til en underleverandør.

 

- CNC-drejning

- CNC-fræsning

- Manuel dreje og fræs

- Pladebearbejdning

- Bukning

- Svejsning

- Montage og montering

- Produktion af fjeder, bøjler og beslag

- Overfladebehandling

Bearbejdning af plast stiller store krav til værktøjer og håndtering. Vi har dedikeret CNC-maskiner til plastbearbejdning. For at optimere produktionen specialfremstiller vi gerne opspændingsfixturer. Vi tilbyder produktion af komplekse emner, fra prototype til små og store serieproduktioner.

 Vi kan også tilbyde bearbejdning af vakuumformede emner.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Du Finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

Vakuumbeholder produceret efter ønskePlastbearbejning på cnc maskinerplast - pom hjul med lejer produceret efter ønsket antal og mål

Send til en kollega

0.079