23948sdkhjf

Opdel Profinet systemet med en Helmholz multirepeater

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Profibus har været brugt i mange år og benyttes fortsat i dansk industri, men ældre netværk kræver fejlsøgning og reparation. For at lette dette arbejde kan man med fordel opdele netværket i mindre sektioner med en multirepeater.

Profibus systemet har en del år på bagen, og mange virksomheder har etableret et omfattende netværk i deres produktionsanlæg. Disse systemer skal jævnligt vedligeholdes for at skabe stabil styring og dermed opretholde produktionen.

Helmholz tilbyder en Profibus multirepeater med enten 2, 4 eller 6 grupper, hvilket muliggør en fin opdeling af netværket. Dermed er den kompakte Flextra multirepeater fra Helmholz en yderst effektiv komponent til hurtig og simpel gruppering, samt underopdeling af store Profibus systemer.

Har du prøvet at fejlsøge på et ældre Profibus netværk?

For at gøre tingene lettere at fejlsøge på er flere og flere virksomheder, ved hjælp af Helmholz Twinrepeatere, begyndt at opdele deres store Profibus netværk i mindre grupper. Dermed bliver det hurtigere og lettere at indkredse en kabel- eller udstyrsfejl,  hvorved eventuelle produktionsproblemer er afhjulpet på kortere tid.

Flextra twinrepeateren fra Helmholz leveres som noget unikt med op til 6 sider således, at antallet af enheder i systemet kan optimeres. Dette sparer plads i elskabene, samtidig med at det reducerer antallet af knudepunkter, alt i alt en økonmisk og effektiv løsning.

ROBOTECH A/S samarbejder med flere danske automatikvirksomheder, som tilbyder at udføre opdeling og installation på jeres netværk, enten som en turn key løsning, eller i samarbejde med jeres egen el- og automatik afdeling.

Vil du vide mere? så klik på produktet her, eller kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf.: 60208040, eller mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Send til en kollega

0.079