23948sdkhjf

moneo fra ifm: IIoT-platformen til industri og produktion

| Medlemsnyhed | Indrykket af IFM Electronic A/S

Den nye kraftfulde IIoT-platform, moneo, er en fremtidssikret IIoT-software fra ifm, der effektivt bygger bro mellem sensorerne og IT-infrastrukturen og giver mulighed for løbende evaluering af procesdata.

For at få de vigtige informationer fra gulvet er det nødvendigt med en pålidelig forbindelse fra sensorerne til IT-infrastrukturen. Den nye IIoT-platform, moneo, fra ifm, skaber denne forbindelse og danner grundlag for bæredygtig beslutningstagen i produktionen.

Få fuldt udbytte af dine sensordata
IIoT-platformen er industriuafhængig og producentuafhængig, hvilket gør det muligt at integrere en lang række eksisterende enheder og bruge de forskellige data mere effektivt. De data, der genereres fra sensorerne i produktionsanlægget, behandles via moneo og danner efterfølgende et pålideligt grundlag for afgørende beslutningstagning i forhold til eksempelvis planlægning af vedligeholdelse af maskiner.

Øg effektiviteten i produktionen
Udover overblik over sensordata, kan moneo også analysere data og registrere afvigelser, hvis en maskine kører anderledes end normalt, som kan medføre eventuelle fejl i produktionen. Dermed er det muligt at mindske nedetiden i produktionen.

Yderligere fordele ved moneo er:

  • En åben teknologiplatform forenkler integration.
  • Øger anlæggenes effektivitet.
  • Tidlig registrering af beskadigelse, forhindring af nedetider.
  • Systemløsninger, der kan tilpasses.
  • Funktionsmoduler kan skaleres for alle maskiner.

Se flere fordele om IIoT-platformen moneo her, eller kontakt ifm på +45 70 20 11 08 for yderligere info.

Medlemsnyhed

Indrykket af
IFM Electronic A/S

Ringager 4 A
2605 Brøndby
Danmark
IFM Electronic A/S

Send til en kollega

0.078