23948sdkhjf

Multifunktionel Master

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Murrelektronik opgraderer IO-Link porteføljen med IP67-klassificerede MVK Pro og IMPACT67 Pro, 8 ports IO-Link mastermoduler.

De robuste moduler har integreret diagnosticering og kan give op til 4 A output per port. Tilgængelig med Profinet, Ethernet/IP og Ethercat.

IO-Link er den ultimative “plug-and-play” løsning i den automationstekniske verden. På baggrund af stigende kompleksitet i produktionsanlæg og produktionsprocesser, hvor flere og flere data bliver indsamlet og bearbejdet gennem netværket, skaber IO-Link total gennemsigtighed fra sensor- og aktuatorniveau og hele vejen op til skyen.

Murrelektronik har udvidet sin IO-Link portefølje med IP67-klassificered MVK Pro og IMPACT67 Pro IO-Link mastermoduler. De nye moduler har otte multifunktionelle klasse A/B masterporte, eller DIO og to L-kodede M12-porte. M12L-porterne giver op til 16 A forsyningsstrøm, mens fieldbusprotokollerne kører Profinet, Ethernet/IP eller Ethercat. Derudover giver modulerne mulighed for fieldbus uafhængig IIoT adgang via OPC UA, MQTT, JSON REST API –takket være det integrerede Standardized Master Interface. I tillæg til reelle proces data, giver de nye Pro-moduler også yderligere diagnosedata som spænding, strøm og temperaturværdier for både de respektive porte og hele modulet. Dette gør det muligt at diagnosticere afvigelser og optimere den egentlige proces via dataanalyser. Takket være IIoT-protokoller er dette standardiseret og kræver ikke en selvstændig controller.
Alt i alt reducerer de nye Pro-moduler systemomkostningerne og øger produktiviteten, samtidig med de giver nye muligheder for nem og hurtig service og vedligehold. Installationsomkostninger minimeres ved at de komplekse, ledningsførte og pladskrævende terminalbokse skiftes ud med decentrale moduler.

De integrerede multifunktionelle klasse A/B masterporte har mange funktioner:
Funktionen kan konfigureres individuelt per port– IO-Link, DI, DO, DIO eller i en kombination af to funktioner. Dertil har portene intelligent forsyningsspænding som automatisk skifter forsyningsspænding ved pin 2 og 4, som betyder at den korrekte spændingsforsyning altid anvendes – aktuatorforsyning til DO´er og sensorforsyning til DI´er. Og ikke mindst giver det mulighed for op til 4A per port, således en separat strømforsyning ikke er nødvendig ved større aktuatorer. De to Power-stik, M12L giver mulighed for at sløjfe mellem moduler og giver op til 2 x 16 A, hvilket forenkler installationen og reducerer en massiv kabelføring. Sidst, men ikke mindst, gør kapslingen i plast (IMPACT67 Pro) og metal (MVK Pro) med IP67 dette mastermodul ekstremt robust og specielt egnet til hårde industrielle miljøer. 

Med MVK Pro og IMPACT67 Pro mastermoduler bliver Murrelektroniks IO-Link portefølje fuldkommen. En IO-Link portefølje med et bredt udvalg af mastere, IO-Link hubs, analoge konvertere og næsten uendelige variationer af connection teknologi, som giver det fuldendte system til industrien for at sammenkoble sensorer og aktuatorer til jeres PLC ved brug af IO-Link. Alle komponenter er designet og optimeret til optimal synergi, hvor signal til applikationerne kommer fra en og samme kilde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.079