23948sdkhjf

Antallet af ikkevestlige indvandrere i job er rekordhøjt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

En af de virksomheder, der allerede bidrager til, at flere på kanten af arbejdsmarkedet, herunder ikkevestlige indvandrerkvinder, kommer i beskæftigelse, er netbutikken Proshop a/s med direktør Poul Thyregod i spidsen.

Der har aldrig været så mange ikkevestlige indvandrere i job som nu. Det viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

I en artikel i dagens udgave af Børsen kan man læse, at ca. 19 procent af Proshops ansatte i dag er personer, som man kan karakterisere som mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Blandt dem er flere ikkevestlige indvandrere fra Afrika, Iran og Syrien.

Hos Proshop har de en ambition om, at 10 procent af medarbejderne skal hentes fra kanten af arbejdsmarkedet.

Med denne strategi får Proshop ikke kun løst et stigende behov for arbejdskraft. I mange tilfælde er personerne fra kanten af arbejdsmarkedet også den mest loyale arbejdskraft, man kan forestille sig.

Lyt til Proshops erfaringer

I Cabis podcast ”Ledelse i hverdagen: Dømt til et liv på sofaen?” fortæller logistikchef Ronnie Stormfeldt og hans to medarbejdere Heidi og Rashid om deres erfaringer.

Ronnie Stormfeldt deler ud af sine erfaringer om, hvordan du bliver den bedste leder for medarbejdere, der kan være psykisk sårbare eller have kognitive funktionsnedsættelser. Han fortæller dig også, hvorfor det er en god forretning at tage et samfundsansvar.

Find Cabis podcast

Læs Arbejderbevægelsens Erhvervsråds analyse

Læs Børsens artikel (kræver abonnement)


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.125