23948sdkhjf

NYHED - FloClean 3-A sanitær turbine flowmåler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

FloClean Sanitærturbinens flowmåler blev udviklet til brug i fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien

FloClean Sanitærturbinens flowmåler blev udviklet til brug i fødevare-, drikkevare- og medicinalindustrien. 316L rustfrit stål konstruktion giver et holdbart og omkostningseffektivt flowmålings system, der tilbyder fremragende nøjagtighed og repeterbarhed.

FloClean-målermaterialerne overholder FDA-kravene og anvender den mest opdaterede teknologi til polering af alle interne komponenter. FloClean B16C Series målere har aftagelige tryklejer for at gøre det lettere ved rengøring og inspektion. De opfylder kravene i 3-A Sanitær Standardnummer 28-04 til brug på rengøringssted (COP) og sanitize-out-of-place (SOP) applikationer og bære 3-A Sanitær symbol.

FloClean-målers udgangssignal er en sinusbølge, der er proportional med volumenstrøm. Med tilvalgsmuligheder fra Blancett-elektronik leverer FloClean lokalt flow rate, en total volumen og vil interface med de fleste skærme, PLC og computere.

Sådan virker den
Væske der kommer ind i måleren passerer først gennem en indløbsstrømningsretter, der reducerer dets turbulente strømningsmønster. Væske passerer derefter gennem turbinen, hvilket får turbinen til at rotere med en hastighed der er proportional med væske hastighed. Når hvert turbineblad passerer gennem magnetfeltet genereres, af målerens magnetiske pick-up, en AC-spændingsimpuls. Disse impulser giver en outputfrekvens, der er proportional med volumenstrøm.

Læs mere HER

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078