23948sdkhjf

Specialdesignet lastbil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Autocentralen.com Vejle A/S

Ny specialbygget lastbil er enhvers chaufførs store drøm

Da Morten Have fra Zeppelin skulle have indrettet sin nye lastbil var blev Autocentralen og VanKompagniet inviteret indenfor til en tæt dialog, så designet blev tilpasset Mortens ønsker og behov.

For Morten var det bl.a. essentielt at designet af hans nye lastbil indeholdte mange skuffer og kasser samt et arbejdsbord hvor der var indbygget dybeskuffer med sorteringskasser.

Designet endte med en løsning med masser af skuffer, hylder til opbevaring, 2 arbejdsborde og overalt hvor der er plads blev der installeret hulplader. Da Morten's arbejdstider ofte er lange, så skulle der naturligvis også indstalleres et køleskab som en del af indretningen.

Morten må nu siges at være godt kørende.

Står du med en bil eller lastbil der trænger til en ombyging. Så kontakt Autocentralen og Auto:Design på oplysningerne her:
Finn Pedersen
Afdelingsleder Folie/opbygning
 27 53 75 48
 fpe@autocentralen.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Autocentralen.com Vejle A/S

Bugattivej 4
7100 Vejle
Danmark
Autocentralen.com Vejle A/S

Billeder & videoer

Inventar billede fra lastbil ombygget af Autocentralen. Inventar billede fra lastbil ombygget af Autocentralen. Inventar billede fra lastbil ombygget af Autocentralen. Inventar billede fra lastbil ombygget af Autocentralen. Inventar billede fra lastbil ombygget af Autocentralen. Inventar billede fra lastbil ombygget af Autocentralen.

Send til en kollega

0.11