23948sdkhjf

SITA ConSpector

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Handy, bærbart instrument til kontrol af forureningsniveauet i rense- og skyllebade

Strenometer ApS har fornøjelsen af at kunne præsentere ConSpector fra SITA Messtechnik GmbH – et  praktisk instrument der ved hjælp af fluorescensmåling kontrollerer forureningsniveauet i rense- og skyllebade.

 SITA ConSpector kan måle forureningen i rense- og skyllebade direkte på renseanlægget eller i laboratoriet. Måleresultatet vises inden for få sekunder. Ved at kontrollere ​​badforureningen kan man sikre badenes kvalitet og dermed også emnernes renhed i forbindelse med overfladebelægnings- og behandlingsprocesser. Dette muliggør en pålidelig og effektiv processtyring.

 Selv ved brug af den optimale koncentration aftager effekten af rensemidler efterhånden som forureningsniveauet stiger. Når et rense- eller skyllebad kører i lang tid, vil der med tiden ophobe sig forurening fra det snavs som er fjernet fra delene. Jo mere forurenet rense- eller skyllemidlerne er, jo dårligere vil deres rengøringseffekt være. Dvs. at hvis badet er stærkt forurenet, fx af olie eller fedt, er der ikke længere garanti for at emnerne bliver tilstrækkeligt rene. Ved at fjerne urenheder fra rense- og skyllebadene i forbindelse med rengøring af industrielle dele kan man sikre badet en lang levetid og garantere delenes renhed.

 SITA ConSpector kan bruges både direkte på renseanlægget og i laboratoriet til evaluering af badets tilstand, uafhængigt af emnegennemstrømning og brugstid. Målesensoren nedsænkes i badprøven, og den reproducerbare måling startes med et tryk på en knap. Efter et par sekunder kan forureningsniveauet aflæses.

 Det målte forureningsniveau bruges til en objektiv vurdering af badets tilstand. Pludselige procesforstyrrelser, såsom svigt i filtersystemet eller en kraftig stigning i forureningsniveauet i badet, registreres i de daglige målerutiners så man har mulighed for at reagere med det samme. Foranstaltninger til behandling af badet kan dermed udføres og kontrolleres målrettet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111