23948sdkhjf

techNaero tilbyder 3D udvikling af halvfabrikata

| Medlemsnyhed | Indrykket af techNaero aps

Hurtig, nemt og billigt at udvikle og/eller optimere sit produkt - uanset materiale – og tilmed i små styktal! Vi servicerer hele vejen fra ide til levering af elektriske og mekaniske komponenter i metal og plast.

Hos techNaero i Haslev kan vi, udover den sædvanlige hjælp til produktudvikling, tilbyde vore kunder 3-D print, in-house, som en ekstra feature i arbejdet med at tilpasse og udvikle nye produkter.

Typisk er ønsket, at få en komponent enten gjort billigere, skifte materiale eller bare optimere funktion eller performance – og det kan ofte være både svært og bekosteligt at komme fra A til B.

Måske er emnet så gammelt, at der ikke findes rigtige tegninger – i de tilfælde fremstiller vi en tegning ud fra et prøveemne. I andre tilfælde findes der en 2-D tegning, og så kan vi opgradere den til en 3-D tegning og endelig kan der allerede foreligge en 3-D tegning.

I alle tilfældene kan vi, når 3-D tegningen foreligger lave en spændingsanalyse eller printe en prøve i forskellige materialer, som vi kan teste og simulere og derigennem foreslå forbedringer og/eller optimeringer.

Alle disse tiltag udmunder i en såkaldt STEP-fil der er en verdensomspændende overførsel-kode, der ned til mindste detajle beskriver emnet rumligt. Denne STEP-fil sender vi til vores dygtige leverandører i Kina og vores dygtige, lokale team arrangerer hurtigt et tilbud på evt. værktøj samt en stykpris.

Derved kombinerer vi vores mangeårige erfaring i sourcing af halvfabrikata, men vores ingeniør skills og beregninger til gavn for vore kunder.

Det betyder, at hvis man i dag anvender et standardprodukt i små styktal, så kan det lade sig gøre at tilpasse/udvikle et specialprodukt specifikt til den aktuelle anvendelse og som eget brand med logo.

Er det dyrt? – Nej, det er det ikke. Som alle andre leverancer vi leverer, er det ikke profitten der driver os, men udfordringerne og især løsningerne, der er tæller - Vi vil være bedst og billigst – og vi beholder vore kunder i lang tid.

 Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt os ved trykke her eller

ring på tlf 56314925


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
techNaero aps

Blåbærvej 3
4690 Haslev
Danmark
techNaero aps

Send til en kollega

0.078