23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glædelig jul og godt nytår fra Metal Work Danmark

Tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere for det gode samarbejde i det forløbne år. Vi glæder os til at bygge videre på dette i 2022.

Julen nærmer sig, og endnu et år er snart gået, hvor Covid-19 har været en del af hverdagen og påvirket vores arbejde og de processer, vi arbejder med.
Vi kan dog med glæde se tilbage på et 2021, der har givet et godt resultat. Markedet, vores kunder og vores medarbejdere har tilpasset sig udfordringerne, og fundet nye løsninger under de nuværende omstændigheder.
Hos vores moderselskab er der fortsat planer om udvidelse, og i september åbnede en ny produktionslinje til plaststøbning. Flere ansatte i produktionen i Italien har hjulpet godt i forhold til den øgede aktivitet.
En stor udfordring i dag er at kunne levere varer til tiden og at holde forsyningskæden intakt, dette har vi lykkedes med i Metal Work Group.
Vi har en mission om at levere gennemtænkte og langtidsholdbare løsninger til din automation, og vi ser frem til det nye år, hvor vi fortsat vil arbejde målrettet på at leve op til jeres forventninger.

De bedste hilsner fra hele teamet hos Metal Work Danmark A/S

 

Metal Work Danmark A/S
Korskildelund 1
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10168740
P nummer: 1000029493

Kontaktperson

Thorstein Dam
Adm. direktør
+45 20238311 thorstein@metalwork.dk

Send til en kollega

0.047