23948sdkhjf

Nyhed fra FARUSA emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af FARUSA emballage A/S

Kære Kunde

Der er fortsat tryk på kedlerne, ikke kun hos os, men også hos langt de fleste af vores kunder.

Desværre resulterer det i længere leveringstider, hvilket vi beder dig om at tage i betragtning, når du planlægger dine emballage indkøb.

Nedenstående kan du læse et par spændende cases/artikler, bl.a. om en af vores kunder – Varimixer A/S samt 2 artikler om miljø samt fordelen ved at skifte din eksportemballage ud fra krydsfiner til Heavy Duty bølgepap – God læselyst …

FARUSA's HEAVY DUTY EMBALLAGE: 

Heavy Duty bølgepap byder på en lang række fordele i ét stærkt og innovativt produkt.

Det er din garanti for en mere sikker produktionsproces hele vejen rundt.

Dette har Brøndby virksomheden Varimixer A/S også fundet ud af.

De har i mange år anvendt træ, flamingo og plast til at emballere deres produkter til levering til deres kunder der er konditorier, hospitals-, skibs-, og kantinekøkkener, i pizzabagerier, restauranter, fødevare- og medicinalvirksomheder i hele verden.

Varimixer A/S har nu valgt at overgå til Heavy Duty pap emballage, selvom det økonomisk ikke er hverken billigere eller dyrere end den ’gamle’ emballage, men rent tidsmæssigt er der en kæmpe besparelse. Pakketiden pr. maskine er reduceret med 30-40 procent.

Læs hele casen i vores blog.

GRØNT OG FLEKSIBELT ALTERNATIV TIL FINER- & TRÆKASSER SAMT PALLERAMMER

Den danske økonomi buldrer frem, og stadig flere eksportvarer skal fragtes ud i verden. Spørgsmålet er, hvordan varerne bedst pakkes ind under transporten, så de når sikkert og kosteffektivt frem, men hvor der også er tænkt klimavenligt?

INPAK har skrevet en artikel om FARUSA emballage, hvor de bl.a. beskriver hvor Heavy Dartiklen i vores bloguty pap er miljøvenligt, og både robuste og slidestærke. Du kan læse hele artiklen i vores blog.

Artikler og blogindlæg:

Læs for eksempel en artikel der gennemgår, hvorfor artiklen i vores blog bølgepapemballage er det helt rette alternativ til krydsfiner. Du kan også besøge bloggen, hvor du bl.a. kan læse om, hvordan vi kan bistå med transportemballage til Covid-19-vaccinerne.

Hvis du ønsker at få de nye artikler eller blogindlæg først,kan du tilmelde dig her.

Ønsker du hjælp til at gennemgå dit emballagebehov, er du velkommen til at indsende nedenstående formular – så kontakter vi dig straks. Du kan også ringe på 4434 0999, så finder vi en tid til enten et fysisk eller et online møde.

Vi glæder os til at kunne fortsætte det gode emballagesamarbejde.

Med venlig hilsen
FARUSA emballage

Arne Hammer
Fabrikant


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FARUSA emballage A/S

Bygmarken 14
3520 Farum
Danmark
FARUSA emballage A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078