23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Styretavle-afdelingen i DK EL har vokseværk

Styretavle-afdelingen i DK EL løber stærkt for tiden, og for at kunne matche efterspørgslen på dansk producerede styretavler fra både eksisterende og nye kunder er Troels Holt ansat som virksomhedens sjette konstruktør.

Med sig ind i jobbet bringer industrielektrikeren en god portion erfaring fra Rilesa, hvor han byggede styretavler, ligesom cv’et tæller jobs som kølemontør og rejsemontør inden for vindmølleindustrien.

- I DK EL skal jeg tegne og konstruere el-tavler. Det synes jeg er vildt spændende. I øjeblikket arbejder jeg mest i PCSCHEMATIC, men jeg kommer naturligvis også til at tegne i EPLAN P8, forklarer den 36-årige Troels Holt, der glæder sig over at være blevet en del af et stærkt team i DK EL.

- Mine kolleger er virkelig dygtige, og det er fedt, at vi kan sparre med hinanden og på den måde sikre, at vi udvikler den rigtige løsning til kunderne. Jeg startede 1. november og er allerede godt i gang. Jeg kan godt lide, at jeg er med på hele kunderejsen fra den indledende dialog over tilbudsgivning til konstruktion, indkøb og dokumentation, fortæller Troels Holt.

DK EL ApS
Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36479183

Send til en kollega

0.047