23948sdkhjf

Julen nærmer sig – og vi har din julegave klar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hosta Industries A/S

December er lige rundt om hjørnet, og i den forbindelse vil vi gerne forkæle vores gode kunder og samarbejdspartnere med en ekstra julegave.

I år består gaven af tre kilo chokolade, og som en ekstra gimmick har vi fået vores kreative smede til at konstruere en stålholder, så der ikke er nogen, der løber med de søde godter. Hvis du vil have fingrene i både holder og chokolade, må du endelig kontakte vores salgsmanager Anders Bo på abn@hosta.dk, så agerer han julemand og afleverer gaven personligt.  Man må også gerne spise slik i januar.  

Near sourcing og nye investeringer
Vi vil desuden benytte lejligheden til ganske kort at gøre status på året, der snart er gået, og samtidig skærpe forventningerne til 2022. Året 2021 blev et anderledes år i kølvandet på den globale coronapandemi. Men det blev også et år, der åbnede for nye muligheder og kunder, da vi tydeligt har mærket begrebet ’near sourcing’. En tendens, som vi håber forsætter, både for os som virksomhed og som en overordnet tendens i samfundet, så vi i endnu højere grad kan understøtte den bæredygtige udvikling.

Overordnet set har 2021 været et travlt år med stor aktivitet hos Hosta Industries. Vi har leveret stålløsninger i en jævn strøm, selvom det til tider har været vanskeligt at få de ønskede materialer og leveringstider til at gå op i en højere enhed. Men med den rette stålsathed lykkedes vi med vores mål. Derudover har vi i løbet af året opdateret vores store maskinpark for at øge kapaciteten, så vi nu har endnu flere automatiserede maskiner – og vi fortsætter med at automatisere vores produktion i det nye år.

Ring for slikopfyldning
Det nye år står på spring, og hos Hosta Industries er vi klar til at klø på med vores værdier i højsædet. Skulle der være behov for en dialog om stålemner,  kommer vi gerne på besøg. Du er også altid velkommen på fabrikken i Hjallerup.

Hosta Industries ønsker dig og din familie en glædelig december.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Send til en kollega

0.078