23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Investerer du i affald hver måned?

Invester i en høj effektiv coil linje i stedet!

Prisstigninger i det forløbne år betyder, at skrot nu koster dig 70% mere. Dette gør Forstner SLIT CUT til en rigtig pengemaskine. Brug coil i stedet for klippede emner, og du kan skære/klippe præcis, hvad du har behov for og du undgår spild. Den indbyggede spalteenhed sikrer også, at dine afskårne emner kan gå direkte til din bukkemaskine uden at skulle forbi pladesaksen. Hvor meget tid, penge og plads vil det spare dig? 

Step op til en Forstner COMPACT, og du får en endnu mere kraftfuld og alsidig maskine. Hjertet består af et robust og pålideligt retteværk med seks ruller og en kraftig spalteenhed, der er udstyret med det antal spalteknive du ønsker. Den lettilgængelige spalteenhed er udstyret med en klar, belyst måleskala og lettilgængelige spalteknive, der er indstillet på ingen tid. Vælg, om pladen skal spaltes eller ej, og styresystemet tager sig af resten.

Hvis du satser på et retteværk, hvor rulletrykket justeres via styresystemet, kan du også være sikker på, at du altid får perfekte resultater uden pausemærker. Forstner COMPACT kan skræddersys helt til dine behov og håndterer nemt 2 mm stålplade i den kraftfulde POWERversion.

Leder du efter det ultimative? Vælg Forstner nuSLIT PRO CUT plade monster! Indstil spaltebredden, længderne og antal på kontrolpanelet. Tryk på start, og du får helt flade plader uden pausemærker med et vidunder af præcision klar til næste produktionstrin. Sammen med det smarte planlægningsværktøj nuIT kan du endda få dine færdige emner af varierende længder, hvis du vil.

Udstyr maskinen med en integreret etiketprinter, og dine færdige emner er udstyret med QR-koder, der indeholder alle de nødvendige data til næste produktionstrin. Bukke-maskinen, som allerede har modtaget alle data om, hvordan pladen skal bukkes, læser etiketten med QR scanner og indstiller automatisk de korrekte værdier for at bukke din profil.

Lad nuSLIT PRO CUT blive en integreret del af en fuldautomatisk produktionsproces! Med den er det legende let at lægge hverdagens puslespil som profilproducent.

Særtilbud!
Endelig kan vi holde normale møder igen. Ring +45 21645375 for at booke et besøg uden omkostninger, og sammen kan vi se, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge produktionen. Dette tilbud gælder til og med den 31. januar 2022.

One-stop partner
Vi har produceret maskiner i over 114 år. Alle vores maskiner er bygget på vores egne fabrikker i Sverige og Østrig. Sortimentet omfatter en bred vifte af maskiner til alle dine behov samt software, finansielle løsninger og serviceaftaler til forebyggende vedligeholdelse og reparationer. Vi kan tilbyde dig meget gunstige vilkår, fra finansiering, transport, installation og træning til problemfri service.

Kontakt mig for mere information
Hans-Ole Holm Telefon: +45 21645375 E-mail

CIDAN Machinery
Skolevænget 16
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42017795

Kontaktperson

Hans Ole Holm
Salgschef Danmark
+45 21645375 hoh@cidanmachinery.com

Send til en kollega

0.032