23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fibox fylder 30 – og det skal fejres!

Fibox har officielt været på markedet i 30 år, og i anledning af firmaets 30-års jubilæum, har Fibox valgt at fejre dette i bedste goodwill-stil.

I 30 år har Fibox været en global og ikke mindst ledende aktør på markedet inden for kapslingsbranchen, og for at cementere, at virksomheden fylder rundt, vil Fibox donere til velgørende organisationer på tværs af markeder og regioner.

I løbet af hele december vil Fibox nemlig donere € 1.000 om dagen i 30 dage, som udgør en samlet donation på € 30.000. De organisationer, som firmaet har besluttet at donere til, behandler nogle yderst vigtige emner, herunder organisationer, der hjælper særligt udsatte børn, organisationer, der på sin vis redder og finder hjem til dyr samt organisationer, der har til formål at beskytte vores særdeles skrøbelige miljø.

Du kan følge med på Fibox’ sociale kanaler de næste 30 dage og se, hvilke organisationer der specifikt er blevet doneret til i bestræbelsen på at støtte deres centrale arbejde. Organisationsmodtagerne er udvalgt på forhånd.

Fibox’ administrerende direktør og ejer, Tapani Niemi, har givet et eksklusivt interview sammen med sine to sønner, Jyrki og Anssi, hvor de fortæller om Fibox' historie samt ambitioner for fremtiden.

Du kan Læse hele blogindlægget her

Følg Fibox på sociale medier.

Facebook – LinkedIn – YouTube

Skriv dig op til Fibox’ nyhedsbrev

Fibox A/S
Taastrup Hovedgade 101, 1. sal
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16990035
P nummer: 1001198907

Kontaktperson

MS
Milan Stojkovic
Marketing Manager
+45 40188299 milan.stojkovic@fibox.com

Send til en kollega

0.031