23948sdkhjf

Trivselsbingo og teambuilding i Hamborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mouritsen A/S

Hos Mouritsen kan man godt lide at gøre tingene lidt anderledes. Derfor blev den traditionsrige julefrokost i år konverteret til en teambuildingtur til Hamborg for hele virksomheden – med både fagligt og socialt indhold undervejs.

Hos Mouritsen A/S, der er leverandører af løsninger og knowhow inden for overfladebehandling, offshore og energi samt væskehåndtering, har man for længst indset, at når medarbejderne er glade, arbejder de bedre.

Derfor var Vejle-virksomhedens traditionsrige julefrokost i år erstattet af en teambuildingtur til Hamborg for alle medarbejdere i første weekend af november. Det var en kærkommen lejlighed til at styrke holdånden og lære hinanden bedre at kende på tværs af virksomhedens afdelinger – ikke mindst set i lyset af, at Mouritsen på det seneste har ansat flere nye kolleger efter en periode med god vækst.

Trivselsbingo i bussen

Turen var samtidig en anledning til at lade medarbejderne arbejde aktivt med Mouritsens værdigrundlag, ikke mindst ’den gode arbejdsplads’, som er en af Mouritsens bærende værdier.

 Inden turen til Hamborg blev såvel medarbejdere som ledelse således interviewet om, hvad der i deres øjne udgør en god arbejdsplads – og de i alt 100 ord og sætninger, som dukkede op undervejs i denne proces, blev brugt som spillefelter i den omgang trivselsbingo, der udgjorde underholdningen på busturen til Hamborg.

 På rundtur i Hamborg

På den måde gik såvel det social som det faglige op i en højere enhed. Både i forhold til at få konkretiseret og synliggjort virksomhedens værdier og i forhold til at skabe en holdånd på tværs af virksomheden via en række fælles aktiviteter i løbet af weekenden.

Der blev således plads til et besøg på Airbus-fabrikkerne syd for Hamborg, et besøg på Hamborgs prototypemuseum - til stor fornøjelse for Mouritsens bilentusiaster -, en sightseeing-rundtur i en ”sejlende bus”, en musikquiz samt mindeværdige restaurantbesøg.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mouritsen A/S

Lanciavej 13
7100 Vejle
Danmark
Mouritsen A/S

Billeder & videoer

Mouritsen leger trivselsbingo i bussenTrivselsbingo i bussen

Send til en kollega

0.094