23948sdkhjf

Fremtidens drejebænk bygget på 125 års erfaring!

| Medlemsnyhed | Indrykket af WM Machines

Schweiziske Tornos lancerede på EMO Milano deres seneste bud på fremtidens langdrejer.

Schweiziske Tornos, som i Danmark er representeret af WM-Machines, har på dette års EMO lanceret deres bud på fremtidens langdrejer.

SwissDT som linien hedder kommer i 4 forskellige størrelser og 2 forskellige model typer. Der er rig mulighed for at opbygge en model der passer til dig når du vælger mellem de 4 størrelser 13, 26, 32 og 38mm gennem boring. Maskintypen er bygget op som modulær system hvor der nemt laves en maskine til de krav du stiller, og har behov for, dette giver dig som kun en mest kost effektive løsning over tid.

De 2 modeltyper er S (speed) og HP (high performance) som hver har sine fordele. S er som udgangspunkt maskinen til let bearbejdning og har derfor også en betydelig mindre intro pris på 680.000 kr. for en 13mm maskine.

HP eller High Performance maskinerne  er modeller der kommer med store 10,5Kw spindler og god udstyrspakke, som gør den flexible til mange typer af emner og materialer! intro prisen på en 26HP ligger på 930.000 kr. 

Er du eller din virksomhed interreseret i at høre mere om Tornos, langdrejer eller WM Machines, så kontakt os for mere info.

Mail 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WM Machines

Birkedam 12N
6000 Kolding
Danmark
WM Machines

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.126