23948sdkhjf

Xact Metal lancerer ny metalprinter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Protech Danmark

En prisvenlig 3D-printer til højtydende emner i metal er nu tilgængelig for små og store virksomheder.

Xact Metal lancerer XM200G som giver konstruktører, udviklere og producenter muligheden for at printe metalemner i høj kvalitet til overkommelige investerings- og driftsomkostninger. Ser man på den printhastighed og printkvalitet som tilbydes, er XM200G fra Xact Metal den mest prisvenlige Metal-PBF (Powder Bed Fusion) 3D-printer på markedet. Prisen for XM200G starter ved 735.000 DKK.

–    Her hos Protech er vi rigtig glade for at kunne lancere en højtydende 3D-printer til metal til en meget attraktiv pris, siger Thomas Tønnesen, Country Manager for Protech Danmark. Danske små og mellemstore virksomheder har nu en chance for virkelig at kunne drage nytte af de fordele, som 3D-printteknologien giver ved fremstilling af metalemner i lave styktal, afslutter Thomas.

Øget printhastighed med to lasere
XM200G er baseret på det gennemtestede, brugervenlige og omkostningseffektive design af XM200C metalprintere men med højtydende galvanometersystem til laserstyring. Dette nye design giver hurtigere printhastighed med op til to lasere som overlapper 100% af byggepladen med et 100 micrometer laserpunkt.

Læs mere om Xact Metal på vores hjemmeside

Læs også kundecasen: Første Xact Metal installeret i Danmark


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Protech Danmark

Kokbjerg 14
6000 Kolding
Danmark
Protech Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125