23948sdkhjf

Ny SuperSnake GTX

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kemppi A/S

Kemppi lancerer en helt ny udgave af deres populære subfeeder SuperSnake

Den stærke og robuste SuperSnake GTX forøger rækkevidden af MIG-pistoler med standard Euro-connector med helt op til 25 meter + MIG-pistolen, det gør det muligt at udføre svejseopgaver på steder der ikke kan nås med almindeligt svejseudstyr. 

SuperSnake GTX er perfekt til kunder der svejser på store arbejdsområder, det kan være alt fra byggepladser til skibsværfter, hvor de daglige udfordringer kan være flytning af udstyr, behov for øget rækkevidde og besværlige adgangsforhold.

SuperSnake GTX er skabt til  X5 FastMig familien men kan bruges sammen med enhver MIG-pistol med standard Euro-connector.

Modeludvalget omfatter både gas- og vandkølede modeller og leveres i 10, 15, 20 og 25-meters kabellængder. SuperSnake leveres fremover med metalbeskyttelsesramme som standardudstyr.

  • GØR LIVET LETTERE

Minimering af løfte- og bæreopgaver har stor værdi for arbejdsmiljøet. SuperSnake GTX vejer langt mindre end en standardtrådboks og er letttere både at flytte og at placere på arbejdsstedet, dette giver betydelige forbedringer for både produktivitet og arbejdsmiljø.

  • REGULERING VED  ARBEJDSSTEDET

Brugerinterfacet placerer parameterjusteringen lige ved svejserens fingerspidser, med enten manuel trådhastighed og svejsespænding eller automatisk strømregulering og fin-tuning. Store bekvemme gummiknapper gør parameterjustering let og præcis. Det tydelige display er let at læse under alle lysforhold.

  • KRAFTFULDT OG HOLDBART TRÅDVÆRK

Kompakt, quick-release trådværk. Automatisk trådfremføring sikrer uproblematisk trådisætning op til 30 meter fra svejsemaskinens trådboks. LED lys i kabinettet gør trådskift og anden vedligeholdelse let.

  • STÆRK OG KOMPAKT METALBESKYTTELSESRAMME

SuperSnake GTX leveres altid med  metalbeskyttelsesramme der beskytter svejsepistolen og kablet mod træk og stød. Vandslanger og tilslutningskabler er placeret under subfeederen og inde i rammen. Rammen er desuden meget anvendelig til ophængning af SuperSnake GTX over arbejdsstedet.

  • ØGET SIKKERHED

Sikkerhedslås med ON/OFF kontakt forhindrer svejsning selv om svejsemaskinen er tændt. En værdifuld sikkerhedsfeature  der kan benyttes under pauser eller flytning af arbejdsplads.

Kontakt os eller en af vore forhandlere for en uforpligtende demonstration af den nye GTX SuperSnake.

Supersnake GTX Highligts


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kemppi A/S

Literbuen 09
2740 Skovlunde
Danmark
Kemppi A/S

Send til en kollega

0.078