23948sdkhjf

Ringsted Maskinfabrik investerer for flere millioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ringsted Maskinfabrik APS

Ringsted Maskinfabrik sætter gang i investering og køber nye maskiner. Der har altid været fokus på fremtidig vækst, det er tidligere sket ved opkøb af andre maskinfabrikker.

Nu er turen kommet til at sikre fremtiden i huset og der er bestilt nye maskiner.

Der har været en stigende forespørgsel på mere komplekse emner, bla. til medicinalindustrien. I starten af det nye år, indviedes en ny 5 akslet fræser fra Matsuura, det forventes at give en stor produktivitetsfordel. Derudover er der tale om en teknologisk opgradering på maskinerne, hvor der vil være øget mulighed for at køre ubemandet produktion på drejedelen i aftentimerne. Så der er tale om tilføjelse af nye maskiner samt udskiftning af eksisterende.

Der er også fokus CNC drejet emner i vores produktion, der kommer en ny CNC drejemaskine med robotstation. Det er et afgørende skridt, at vi nu har fokus på et setup, der er designet til os.

Den samlede investering løber op i flere millioner kroner.

Fokus på uddannelse og teknologi.

Vi har i de senere år investeret i pc-udstyr samt software og i starten af det nye år skal operatører videreuddannes, det er en vigtig proces at de også kan følge med den nye teknologi. Vi vil fremover være bedre rustet til vores vækst og ambitioner.

Med en betydelig opgradering af vores produktionsmiljø med både kapacitet og indretning, forventer vi at kunne sætte  turbo på leverancerne.

 

Kontakt os og få en samtale om hvordan vi kan hjælpe med totalløsninger.

 Vi ser frem til at høre fra dig.

 Ringsted maskinfabrik

Tel: 5761 0510

Du finder os på Balstrupvej 52 i Ringsted


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ringsted Maskinfabrik APS

Balstrupvej 52
4100 Ringsted
Danmark
Ringsted Maskinfabrik APS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078