23948sdkhjf

Køb dine vibrationsdæmpere hos Carsten Holm A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carsten Holm A/S

Leverandør og producent af standard- og specialtætninger Carsten Holm A/S har i mange år været kendt for et bredt sortiment af tætninger og pakninger, men igennem de seneste par år har du også kunnet købe vibrationsdæmpere hos virksomheden.

Tekst af Karina Davids - kdmarketingsupport.dk 

Dag-til-dag-levering
Carsten Holm A/S har et stort lager af vibrationsdæmpere. Vi har altid et meget bredt udvalg af typer og størrelser på lager, og vi leverer 98 % af alle ordrer fra dag til dag. Se vores udvalg af vibrationsdæmpere her.

”Vibrationsdæmpere findes i en lang række af de maskiner, motorer og pumper samt andet teknisk udstyr med bevægelige, roterende eller pulserende dele, som vi i forvejen leverer pakninger og tætninger til, så det giver rigtigt god mening, at kunderne kan købe det hele ét sted", forklarer salgschef Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Find yderligere informationer på vores hjemmeside, kontakt vores kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller send os en e-mail.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1979. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører kvalitetstætninger og -pakninger i både standard- og specialudgaver til en lang række brancher – lige fra metal-, fødevare- og medicinal­industrien til energi-, transport- og landbrugssektoren – i både Danmark og udlandet.

Virksomheden har til huse i et nyopført domicil i Ringe på Fyn, som rummer topmoderne produktionsfaciliteter og en kvalitetsafdeling. Virksomheden er ISO 9001:2015-certificeret.

Derudover har Carsten Holm A/S også eget salgsselskab, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internationale virksomheder, der ønsker tætninger i europæisk kvalitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.079