23948sdkhjf

Savner du også et bedre overblik over dit energiforbrug?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Carlo Gavazzi Handel A/S

Med en øget klimabevidsthed og stigende energipriser er det blevet vigtigt at have et detaljeret overblik over, hvor man bruger sin energi. Kun på den måde kan man sætte ind med tiltag der kan nedbringe energiforbruget.

Energiomkostninger udgør en betydelig del af virksomheders driftsbudget, og  især energiintensive virksomheder rammes hårdt ved øget energiforbrug og stigende priser og afgifter.

Derfor kigger mange virksomheder ind i projekter, hvor man kan få et bedre overblik over sit energiforbrug. Ikke kun det samlede energiforbrug, men også et mere detaljeret overblik ud på den enkelte afdeling, proces eller maskine.

Energistyrelsen vurderer nemlig, at langt de fleste virksomheder kan reducere deres energiforbrug med 15-30% – men det kræver en rationel og bevidst brug af energi. 

Men hvordan er det lige man kommer i gang? Hvilke overvejelser bør man gøre sig og hvilke muligheder har man? Det kan du blive klogere på ved at læse Carlo Gavazzis  guide til energimåling og dataopsamling.

Så hvordan kan du maksimere din drifts energieffektivitet?

Det giver vi vores bud på i guiden, som du finder her, med 6 steps til at fremtidssikre energieffektiviteten i din virksomhed med en velfunderet plan for energiledelse baseret på ISO 50001-standarden.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Carlo Gavazzi Handel A/S

Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Danmark
Carlo Gavazzi Handel A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.14