23948sdkhjf

Præcision med ny trykregulator til tid/tryk-dosering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Burkert Danmark A/S

Dosering er ikke bare dosering. I processer med dosering af meget små væskemængder, er nøjagtighed og hurtighed afgørende for at kunne levere de nødvendige resultater. Det er især vitalt for fødevare- og medicinalindustrien.

Præcis dosering af de mindste væskemængder i stort antal giver forskellige udfordringer, som kan løses ved brug af flere forskellige teknikker. Dosering med sprøjtepumpe (syringe pumpe) giver f.eks. fremragende præcision, men metoden egner sig ikke til dosering af smagsstoffer til fødevareproduktion og solventer til analyseudstyr, hvor dosering sker med stor hastighed. Her er tid/tryk-dosering et godt alternativ.

Dosering af væskemængder i µl-området
Tid/tryk-dosering er en kost-effektiv løsning til applikationer med mange doseringspunkter, og giver forbedret fleksibilitet i doseringsmængden og stor hastighed i driften. Tid/tryk-dosering anvender luft eller en inaktiv gas for at sætte væskebeholderen under tryk, og en mikroventil, som på tid styrer mængden, der doseres – ofte helt nede i µl-området.

Dosering uden trykfald
Bürkerts nye trykregulator type 8763 er designet specifikt til applikationer med tid/tryk-dosering. Doseringssystemet har en responstid på millisekunder og en aktiv tryksætning og trykaflastning, der sikrer optimal ydelse og kontinuerlig, ensartet dosering hver gang. Dermed er systemet velegnet til producenter af fødevarer, drikkevarer, farmaceutisk og medicinsk diagnoseudstyr.

Produktudvikling fra Bürkert Systemhus
Løsninger som denne til mikrodosering udvikles via Bürkerts Systemhus koncept, hvor R&D ressourcer, på basis af Bürkerts store produktportofolie, udvikler individuelle produkter og systemløsninger til specifikke kunder. I et tæt samarbejde med kunden vil et dedikeret team af ingeniører starte med et indledende koncept og udarbejde en skræddersyet løsning. Derved spares tid for kunderne og udstyrets ”time-to-market” reduceres.

Se mere om den nye trykregulator type 8763 her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Burkert Danmark A/S

Hørkær 24
2730 Herlev
Danmark
Burkert Danmark A/S

Send til en kollega

0.079