23948sdkhjf

Få et tilbud på en skræddersyet SOLIDWORKS pakke

| Medlemsnyhed | Indrykket af EDGE-TEAM A/S

Boost din udvikling med SOLIDWORKS Ultimate Business Accelerator! Lige nu kan vi tilbyde unikke muligheder for at sammensætte en pakke med SOLIDWORKS løsninger til netop dine behov.

Du kender selv din virksomhed bedst, og det er dig, der bedst kan sige, hvad du mangler, for at eskalere din virksomhed. Derfor tilbyder SOLIDWORKS nu en helt særlig mulighed med Ultimate Business Accelerator, hvor du selv tilpasser de design- og samarbejdsværktøjer, du har brug for. Og så får du et super tilbud på den pakkeløsning, du skal bruge.

Med en lang række værktøjer og løsninger kan du adressere dine forretningsbehov og udfordringer. Bliv klar til et nyt år med mere innovation, bedre samarbejde og optimerede arbejdsgange i din virksomhed. Du har mange muligheder i dine valg af design- og udviklingsværktøjer hos SOLIDWORKS, og så kan du også selv vælge, hvordan I bedst arbejder i din virksomhed: 

  • 3D CAD på den stationære computer,
  • Rent cloudbaserede værktøjer,
  • Hybridtilgang, hvor du kan bruge SOLIDWORKS på den stationære computer og derefter oprette forbindelse til 3DEXPERIENCE®-platformen

Uanset, hvad dine behov er, så kan vi opfylde dem! 

Er du klar til at eskalere din virksomhed, så hop ind på vores hjemmeside og læs mere om dine muligheder. Vi skræddersyer din pakkeløsning efter dine behov, så du helt selv er med til at bestemme, hvordan du skal optimere dine arbejdsgange. 

 

Skal du kun bruge simuleringsværktøjer for at forbedre dine produkter, kan du lige nu spare 30% på SOLIDWORKS Simulation løsninger. Det er en perfekt løsning til dig, der gerne vil undgå høje omkostninger på prototyper og fejl i produkter. 

Hos Edge-Team sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at optimere arbejdsgangene i din virksomhed. SOLIDWORKS Ultimate Business Accelerator er en unik mulighed for at udvikle og forbedre jer. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale - så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EDGE-TEAM A/S

Muslingevej 38
8250 Egå
Danmark
EDGE-TEAM A/S

Send til en kollega

0.078