23948sdkhjf

Cube systems by Murrelektronik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Cube – det kompakte, modulære IO system.

Cube er et modulært fieldbussystem, designet til decentraliserede installationskoncepter. Med høj fleksibilitet, gør det nemt at sammensætte den helt rigtige løsning til alle jeres applikationer. Cube er et plug-in stiksystem med en høj grad af funktionalitet, robust og kompakt design, multifunktionelle kanaler og IP-klassificering fra IP20 til IP69k.

Modulet installeres lige ved sensorerne og aktuatorene, hvilket gør at du får korte kabler til enherne og derved lettere vedligehold og fejlfinding. Med et hybridkabel forbindes modulerne mellem hinanden og til busnoden og viderefører både data og strøm i ét kabel. Modulerne kan forbindes både i stjerneforbindelse samt daisy-chain, alt efter hvad der passer bedst til den enkelte løsning. Cube er et IO-system som passer til de gængse netværk i markedet, som ProfiNet, Ethernet/IP og EtherCat. Er I allerede hoppet på vognen med IO-link på sensorer og aktuatorer, er det naturligvis også noget som Cube håndterer.

Cube har en høj grad af diagnostik, helt ned til hver enkelt stik og helt ned til en enkelt pin-forbindelse. Diagnostikken udlæses på hver port via lysdioder plus der sendes en tekst til plc´en med information on typen af fejl og selvfølgelig hvor fejlen er.


Highlights om Cube systemet:

  • Løsningsorienteret installationskoncept som er skræddersyet til de enkelte applikationer
  • Værdi for pengene - sænker planlægnings- og installationsomkostningerne
  • Fleksible moduler med multifunktionelle porte og flere funktionsmoduler
  • Skift busnoden ud, ikke hele systemet - busnoder til alle gængse protokoller
  • Effektive diagnostiske egenskaber med høj præcision og detaljegrad

 

Er du interesseret i at vide mere?
Læs om Murrelektroniks I/O-systemer her, eller sign-up for at modtage MereMurr for at få produktnyheder og meget andet spændende, lige i din indbakke!

Murrelektronik
Stay connected


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157