23948sdkhjf

Berøringsfrie kontakter til automatiske dørsystemer

| Medlemsnyhed | Indrykket af ASSA ABLOY Entrance Systems

I tider, hvor hygiejnekontrol er afgørende, er der forebyggende foranstaltninger, der skal træffes for at sikre, at risikoen for bakteriespredning i din bygning holdes på et minimum, f.eks. ved at installere berøringsfri aktiveringsenheder.

Berøringsfri impuls

I områder med tung fodgængertrafik berøres dørhåndtagene konstant. Eliminering af behovet for at berøre et dørhåndtag reducerer risikoen for krydskontaminering og hjælper med at eliminere bakteriespredning blandt medarbejdere, kunder, patienter og besøgende.

Har du installeret en almindelig åbningskontakt til aktivering af din automatiske dør, vil mange mennesker have fysisk kontakt hver dag. Det skaber dårlig hygiejne og øger risikoen for smittespredning.

Vil du minimere risikoen for smittespredning blandt medarbejdere, kollegaer og pårørende, kan du i stedet få installeret en berøringsfri kontakt. Den berøringsfrie kontakt fungere på samme måde som en almindelig kontakt, men i stedet for fysisk at røre kontakten holder du blot din hånd op foran kontakten, som lydløst åbner din automatiske dør.

Kampagnetilbud

Kampagnetilbud på installation af 2 stk. berørings-frie åbningskontakter: 3.500 kr.

Tillægspris: 1.500 kr. pr. åbningskontakt Prisen er inkl. montering, kørsel og ledningstræk op til 5 meter fra dørautomatik – eksl. moms.

Ønskes en løsning uden synlige ledninger, vil merprisen hedde 1.375, kr.pr. kontakt. De ledningsfrie modeller kommer i en sort farve.

Kontakt os allerede idag

For nærmere info kontakt
Telefon: +45 70 22 82 90
Mail: PDS.servicesalg.dk@assaabloy.com

https://www.assaabloyentrance.dk/da/

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
ASSA ABLOY Entrance Systems

Lupinvej 12 9500 Hobro
Borupvang 5D 2750 Ballerup
9500 Hobro
Danmark
ASSA ABLOY Entrance Systems

Billeder & videoer

Berøringsfri impuls, ASSA ABLOY Entrance Systems, automatiske døreBerøringsfri impuls, ASSA ABLOY Entrance Systems, automatiske døre

Send til en kollega

0.078