23948sdkhjf

voestalpine Wire Rod overvåger trådvalseværker med HD-teknol

| Medlemsnyhed | Indrykket af SPM Instrument AB

Den østrigske stålproducent voestalpine Wire Rod Austria GmbH investerer nu i det multifunktionelle online system Intellinova Parallel EN til at overvåge driftstilstanden af ​​kritisk udstyr i verdens mest avancerede trådvalseværk.

Parallelt med installationen af ​​onlinesystemet Intellinova Parallel EN installeres også DuoTech accelerometre. DuoTech kombinerer vibrations- og stødpulsmåling med de patenterede målemetoder HD ENV og SPM HD i én og samme sensor, hvilket giver maksimale advarselstider ved nedsat mekanisk tilstand.

Gernot Kolb, souschef i Asset Management, udtaler om investeringen: "Vi har besluttet at investere i et moderne, avanceret vibrationsovervågningssystem for at give os tilstrækkelig varslingstid i tilfælde af, at skader er under udvikling. Måling med de nye teknologier HD ENV og SPM HD gør, at vi kan opdage problemer på et meget tidligt tidspunkt, hvilket igen giver os mulighed for at planlægge vores vedligeholdelsesarbejde i god tid og udføre det under et planlagt stop."

Udover online overvågning med Intellinova-systemet overvåger voestalpine Wire Rod Austria også periferiudstyr ved hjælp af Leonova Diamond-håndinstrumentet og Condmaster Ruby analyse- og diagnosesoftware.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SPM Instrument AB

Finningevägen 71
645 42 STRÄNGNÄS
Sverige
SPM Instrument AB

Send til en kollega

0.078