23948sdkhjf

SMC lancerer slidstærk og medieresistent procespumpe

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMC Danmark A/S

En ny type polypropylen-pumpe fra SMC er designet til at modstå selv de hårdeste produktionsprocesser og giver en driftssikkerhed, der fører til både omkostnings- og energibesparelser.

PA5000-procespumpen fra SMC er så slidstærk, at den er garanteret en lang levetid på mindst 50 millioner cykler.

Takket være pumpehuset i polypropylen kan den modstå korroderende effekter af vand, syrer og basiske væsker i bevægelse. PA5000 pumpen bruger også op til 53 procent mindre luft, hvilket medvirker til energibesparelser.

Effektiv og driftssikker

Det smarte design har ingen medieberørte dele, der gnider imod hinanden. Dette kun reducerer ikke kun partikelgenerering, men gør den også nem at rengøre såvel som simpel og hurtig at vedligeholde, hvilket sparer både tid og penge.

Fra SMC lyder det: "Hos SMC kigger vi altid efter muligheder for at udvikle løsninger, der forbedrer ydeevne og driftssikkerhed. Vores nye procespumpe gør netop dette. Den er holdbar og robust og giver langvarig effektivitet og fleksibilitet. Selv under vanskelige driftsforhold."

Kan anvendes overalt

PA5000 er tilpasningsdygtig og anvendelig i en lang række brancher, herunder sektorerne: Vandbehandling, pulp og papir, kemi, halvleder, værktøjsmaskiner samt print-, male- og lakeringsapplikationer. Den er kompakt og let, men opnår en høj pumpeydelse og er selvansugende, hvilket gør den til en allround fleksibel og driftssikker komponent.

Besøg SMC's online produktkatalog for mere information om procespumpen PA5000 i polypropylen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMC Danmark A/S

Egeskovvej 1
8700 Horsens
Danmark
SMC Danmark A/S

Send til en kollega

0.096