23948sdkhjf

Vi er blevet ISO-auditeret! - OG HVAD BETYDER DET SÅ?

| Medlemsnyhed | Indrykket af KLINGER Danmark A/S

KLINGER Danmark er stolte af at fremvise certifikater for ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001, fordi det viser at vi driver en sund virksomhed, med glade medarbejdere, samt vi hele tiden følger markedsudviklingen. 

Her d 28 oktober blev vi ISO-auditeret i hhv. ISO 9001, 14001, og 45001.  

Det betyder at vi er den type virksomhed, der er vægter kvalitet, miljø, og arbejdsmiljø højt. Og det betyder dermed at KLINGER Danmark fører en ledelsesstil der er styret af de tre ISO-normer. 

ISO 9001 handler om et kvalitetsledelsessystem. For KLINGER Danmark betyder det at kundefokus er omdrejningspunktet i vores kvalitetspolitik. Vores kvalitetsarbejde er integreret i arbejdsprocesserne. Vi har fokus på løbende forbedringer og vidensdeling for hele tiden at sikre kvalitetssystemets effektivitet og resultater, således at vi kan hjælpe vores kunder til at opnå succes i deres marked.    

 

ISO 14001, er et miljø certifikat. Som er tildelt KLINGER Danmark, da vi er en miljøbevidst virksomhed. Både medarbejdere, såvel som virksomheden, tager aktivt del i den globale miljøindsats. Vi laver alt fra madspildskager, og affaldssortering, til at anvende genanvendelige materialer i forsendelsen. Derudover er der indgået et samarbejde med The Upcycl, der formidler kontakt til aftagere af vores pakningsrestmaterialer. 

 

ISO 45001, handler som arbejdsmiljø. Hos KLINGER Danmark arbejder vi aktivt med arbejdsmiljøet, fordi vi ønsker et sundt og sikkert, samt fysisk og psykisk arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere. Et godt og transparent arbejdsmiljø er en forudsætning for, at KLINGER Danmark kan skabe et arbejdsmiljøbaseret på arbejdsglæde, frihed under ansvar og engagement. Kun sådan kan vi skabe værdi for vores kunder og hjælpe dem til at opnå deres ønskede mål. 

KLINGER Danmark er stolte af at fremvise disse certifikater, fordi det viser at vi driver en sund virksomhed, med glade medarbejdere, samt vi hele tiden følger markedsudviklingen. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KLINGER Danmark A/S

Nyager 12
2605 Brøndby
Danmark
KLINGER Danmark A/S

Send til en kollega

0.109