23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fungerer din hjemmeside godt? Test det.

Med FXA’s gratis Website Grader kan du give din hjemmeside en prøveeksamination ud fra de 4 vigtigste faktorer.

Google, verdens største og mest populære søgemaskine, vurderer løbende dit website ud fra en række mere eller mindre synlige faktorer, som FXA’s Website Grader kan måle.

Hvilke faktorer er det?

1. Hastighed – en god hjemmeside er en hurtig hjemmeside

Din hjemmeside skal meget gerne være hurtig. Det er fint nok med store, flotte billeder og dyre animationer, men dem er der ikke nogen, der gider at vente på, når de er på farten. Og det er de. Din hjemmeside må gerne være smuk, men det ser søgemaskinerne ikke.

2. Design – Overblik og omtanke

Derudover må hjemmesiden meget gerne være gennemtænkt. For der er heller ikke nogen, der gider klikke frem og tilbage i menuer og scrolle op og ned ad sider og undersider for at finde det, de leder efter. Det skal være tydeligt, hvor man er på vej hen, og det skal være umagen værd.

3. Sikkerhed – Både for dine besøgende og dig

Når folk besøger din hjemmeside, har de ikke lyst til at tænke over, hvorvidt de risikerer at være en del af et sikkerhedsbrud. Cyber-kriminalitet er et voksende problem og ikke noget at spøge med. Tag dine forholdsregler og sørg for, at dine besøgende føler sig trygge i dine hænder – så er der større chance for, at de bliver hængende og kommer igen.

4. Synlighed – Fordi usynlighed er usandsynligt dårlig forretning

Sidst, men ikke mindst — SEO. Sørg for at dine sider er fri for de værste søgemaskinebommerter, der udløser Googles straffesanktioner. Overvej om ikke du skulle optimere dine hjemmesider i forhold til de ting, du gerne vil findes på. Det er efterhånden almen viden, at det kun er de øverste par placeringer i en søgning, der udløser nævneværdige besøgstal.

– Test din hjemmeside på Website Grader her!

FXA A/S
Park Allé 15
8000 Aarhus
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29815437

Kontaktperson

Peter Lindström
CEO
+45 22995268 plm@fxa.dk

Send til en kollega

0.047