23948sdkhjf

Henrik Dalby Damm til Murrelektronik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Murrelektronik ApS

Murrelektronik byder Henrik Dalby Damm velkommen i den nye stilling som Salgschef

Henrik har 20 års erfaring i automationsbranchen, hvor han de sidste 12 år har fungeret som Vicepræsident for salg og marketing i Sverige, med nationalt og globalt ansvar og aktiviteter med primært ansvar for bl.a. Tyskland, Tyrkiet, Kina og England m.m...

Dertil kommer Henrik senest fra en position som Vicepræsident i Schneider Electric Industry Sverige, Finland og Baltics, og har ud over høj salg- og marketingerfaring, haft rollen som teknisk chef for Omron i Denmark.

 

Henrik fortæller om sin motivation og mål for Murrelektronik videre;

Efter mere end 12 år i internationale aktiviteter, så var mit mål at søge tilbage til et arbejde i, og med Danmark, i en mindre eller mellemstor virksomhed, hvor målet og udfordringen er at styrke og bygge en virksomhed op indenfor Automationsbranchen. I den sammenhæng er Murrelektronik DK med den nuværende succes og vækst et godt emne for fortsat succes med min viden og erfaring.

Teamet hos Murrelektronik er et meget ungt, arbejdsomt og motiverende team at være en del af. Der er stor arbejdsmoral og selvjustits imod at vækste og hjælpe og supportere kunderne indenfor Murrelektroniks produktportefølje. Jeg ser en fremtid sammen med Murrelektronik og mine nye kollegaer som en spændende rejse, der allerede nu baserer på positiv vækst og succes på det danske marked.

Murrelektronik er i stor vækst efter at have været agentur på det danske marked, og jeg ser frem til at vi fortsat vækster og bliver en betydelig producent og leverandør på det danske automationsmarked. Derudover er Murrplastik og Murrelektronik senest slået sammen, hvilket jeg mener er value added for synergien mellem teknologi og kunder i det, at Murrplastik og Murrelektronik er et og samme firma i dag.

Men, det jeg ser mest frem til, er at arbejde med salg og marketing i Murrelektronik Danmark og at løfte virksomheden fra en mindre til en mellemstor enhed sammen med et motiverende og ungt dynamisk team.

 

Det er ingen tvivl om dette kun får Murrelektronik en vej - og det er FREMAD!

Stay connected


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Murrelektronik ApS

Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Danmark
Murrelektronik ApS

Send til en kollega

0.125